Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horia Georgescu, despre acuzatiile Elenei Udrea: Exclus ca SRI sa se implice intr-un dosar aflat la iCCJ

B1 B1,
Horia Georgescu, despre acuzatiile Elenei Udrea: Exclus ca SRI sa se implice intr-un dosar aflat la iCCJ

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu, a declarat joi, pentru Agerpres, ca este exclusa implicarea Serviciului Roman de Informatii intr-un dosar aflat pe rolul inaltei Curti de. continuă pe B1

Reactia sefului ANI la acuzatiile Elenei Udrea

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate, a declarat, joi, facand referire la acuzatiile deputatului Elena Udrea, ca implicarea Serviciului Roman de Informatii intr-un dosar aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie este exclusa.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

Politic Show: Fostul consilier prezidential Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Basescu era greu de manipulat. Unele afirmatii sunt barfe; Paleologu: Proiectul PMP s-a terminat intr-un fiasco lamentabil; Cum si-au luat amenda deputatii din cauz

Cristian Rizea, despre acuzatiile aduse de Elena Udrea: Am privit siderat aceste afirmatii. Singura mea vina este ca o cunosc de 14 ani. Cristian Rizea. Senator PNL: Castrarea chimica a pedofililor, comparabila cu condamnarea homosexualilor in anii 50. Viceliderul senatorilor PNL, Octavian Motoc a comparat.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce spune Grigore Cartianu despre dezvaluirile Elenei Udrea

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann discuta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 11. 00, despre implicatiile scandalului iscat de cele mai recente dezvaluiri ale Elenei Udrea, referitoare la adjunctul sefului SRI, Florian Coldea.

Fostul consilier prezidential Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Basescu era greu de manipulat. Unele afirmatii sunt barfe

Fost consilier prezidential pe probleme de securitate in mandatele lui Traian Basescu, Iulian Fota a declarat, intr-un interviu acordat Q Magazine, ca desi unele dintre afirmatiile Elenei Udrea ar putea fi adevarate, altele sunt barfe.

Un senator confirma acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea

Senatorul independent Valer Marian a declarat, intr-un interviu pentru Cotidianul, ca acuzatiile aduse de Udrea lui Florian Coldea sunt in mare parte veridice si ca aceasta nu a spus nici macar zece la suta din ceea ce stie.

Adevarul Live, ora 12.00. Sulfina Barbu, despre dezvaluirile Elenei Udrea si intrarea PNL la guvernare

Vicepresedintele PNL, Sulfina Barbu, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre ultimele negocieri ale PNL pentru a forma o noua majoritate parlamentara, dar si despre scandalul declanasat de Elena Udrea referitor la implicarea serviciilor secrete in campania electorala. Emisiunea va fi moderata de jurnalista Madalina Mihalache.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Unele sunt barfe. E exagerat sa te consideri un canal de informatii pentru presedinte

Fostul consilier prezidential pe probleme de securitate al lui Traian Basescu, Iulian Fota, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat QMagazine, despre afirmatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public in.

Subiectiv: Acuzatiile DNA la adresa Elenei Udrea

Razvan Dumitrescu a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, cateva dintre acuzatiile DNA care ii sunt aduse Elenei Udrea, in dosarul Microsoft. in anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de.

Cristian Troncota, fostul rector al Academiei Nationale de Informatii: in cazul Elenei Udrea Consiliul Director al SRI a hotarat ceva cu care Maior nu a fost de acord si a plecat

Fostul rector al Academiei Nationale de Informatii, Cristian Troncota, a declarat pentru Adevarul ca in Consiliul Director al SRI s-a luat o hotarare in cazul Elenei Udrea cu care George Maior nu a fost de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )