Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 22 aprilie. Sansa unica pentru una dintre zodii! E momentul ei sa actioneze!

Antena3 Antena3,
Horoscop 22 aprilie. Sansa unica pentru una dintre zodii! E momentul ei sa actioneze!

Horoscop 22 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. continuă pe Antena3

Horoscop 19 aprilie. Berbecii se bucura din plin de ziua de azi, Leii au parte de multa agitatie

Horoscop 19 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 19 APRILIE 2020; astazi este un nou inceput, Soarele intra in zodia Taur pana pe 20 mai iar varful sezonului de primavara va fi trait in aceasta energie delicioasa pe care o data pe an ne-o ofera cu generozitate Taurul ajuns la putere pentru ca este gazda Soarelui.

Horoscop rune 22 aprilie. Gemenii trec prin provocari, Fecioarele prefera munca in echipa

Horoscop rune 22 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 22 APRILIE 2020.

Horoscop 20 aprilie. Racii au parte de tensiuni, Feciorele se simt pozitive

Horoscop 20 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 APRILIE 2020. Incepe o noua saptamana ce gazduieste Luna Noua a lunii aprilie deci ne pregatim pentru noi seminte pe care sa le sadim in solul vietii noastre ca ulterior sa culegem noi rezultate, poate alt tip de rezultate decat pana acum. Astazi, totul merge cu viteza inainte cand Luna cea emotionala intra in pionierul Berbec.

Horoscop 21 aprilie 2020. Taurii trebuie sa aiba incredere in ei. Gemenii au castiguri financiare

Horoscop 21 aprilie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscop 21 aprilie. Taurii sunt confuzi, Varsatorii trebuie sa ia decizii rapide

Horoscop 21 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 21 APRILIE 2020; Soarele instalat de duminica in Taur face o cuadratura azi cu lordul karmei Saturn aflat in Varsator si o realitate a ultimei luni poate sa ne ajunga direct in fata, aducand cu ea o testare cat de mult suntem cu picioarele pe pamant si asumati.

Horoscop 18 aprilie. Gemenii au parte de o zi minunata, Balantele isi fac noi prieteni

Horoscop 18 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 18 APRILIE 2020 ; astazi, mintile si inimile lucreaza in perfecta sincronicitate si armonie cand Mercur, planeta gandirii si comunicarii, face un frumos sextil cu planeta iubirii si relatiilor Venus.

Cum ne reorganizam afacerea dupa ce iesim din pandemie: Dan Pastiu, CEO Dabo International, invitat online deladistanta, miercuri, 22 aprilie, ora 12

Dan Pastiu, CEO al firmei sibiene Dabo International va participa miercuri 22 aprilie ora 12 la o intalnire online realizata deladistanta la care va raspunde intrebarilor cititorilor despre cum vede reluarea activitatii economice, schimbarile pe care le va aduce aceasta pandemie in comportamentul uman si in privinta afacerilor sau despre stresul unui business in sectorul Horeca pe timp de blocaj economic. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

Cum ne reorganizam afacerea dupa ce iesim din pandemie: Dan Pastiu, CEO Dabo International, invitat online deladistanta, miercuri, 22 aprilie, ora 12

Dan Pastiu, CEO al firmei sibiene Dabo International va participa marti 22 aprilie ora 12 la o intalnire online realizata deladistanta la care va raspunde intrebarilor cititorilor despre cum vede reluarea activitatii economice, schimbarile pe care le va aduce aceasta pandemie in comportamentul uman si in privinta afacerilor sau despre stresul unui business in sectorul Horeca pe timp de blocaj economic. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

Anunt pentru romanii cu card bancar: surpriza de Paste la una dintre cele mai mari banci

E o perioada tulbure acum, dar mai sunt si vesti bune. Una dintre ele a venit fix in aceasta perioada de Paste si-a fost anuntata de CEC Bank. Fix in ziua de Paste, CEC Bank a anuntat.

Depozitele Amazon din Franta vor ramane inchise cel putin pana pe 22 aprilie, din cauza neintelegerilor cu sindicatele

Depozitele Amazon din Franta, inchise saptamana trecuta in urma unei hotarari judecatoresti care impune companiei sa limiteze livrarile la produse esentiale din cauza riscurilor legate de coronavirus, vor ramane inchise cel putin 22 aprilie, din cauza neintelegerilor cu sindicatele legate de conditiile sanitare, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )