Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP 22 octombrie. Pestii vor primi vesti financiare surprinzatoare

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 22 octombrie. Pestii vor primi vesti financiare surprinzatoare

Horoscop maine, 22 octombrie. Pestii vor primi vesti financiare surprinzatoare, iar Sagetatorii vor avea ocazia de a-si demonstra potetialul. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 22 octombrie. Pestii vor primi vesti financiare surprinzatoare

Horoscop maine, 22 octombrie. Pestii vor primi vesti financiare surprinzatoare, iar Sagetatorii vor avea ocazia de a-si demonstra potetialul. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 21 octombrie. Leii vor munci intr-un ritm sinucigas

Horoscop maine, 21 octombrie. Leii vor munci intr-un ritm sinucigas, iar Capricornii trebuie sa aiba grija de sentimentele celor din jur Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 20 octombrie. Taurii nu vor reusi sa-si tina gura si vor divulga niste secrete

Horoscop maine, 20 octombrie. Taurii nu vor reusi sa-si tina gura si vor divulga informatii secrete, iar Capricornii risca sa scada in ochii sefilor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

PNL amana mitingul de sustinere a lui Dacian Ciolos, programat initial pentru 22 octombrie. Primaria Capitalei spune ca mitingul era deja aprobat

Primaria Capitalei a anuntat marti ca ar fi aprobat, inca de luni, mitingul pe care Partidul National Liberal dorea sa il organizeze sambata, 22 octombrie, in Piata Victoriei.

HOROSCOP 19 octombrie. Racii sunt la un punct de rascruce in viata privata

Horoscop maine, 19 octombrie. Racii sunt la un punct de rascruce in viata privata, iar Leii debordeaza de energie si fac o multime de treburi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )