Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP 21 octombrie. Leii vor munci intr-un ritm sinucigas

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 21 octombrie. Leii vor munci intr-un ritm sinucigas

Horoscop maine, 21 octombrie. Leii vor munci intr-un ritm sinucigas, iar Capricornii trebuie sa aiba grija de sentimentele celor din jur Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 18 octombrie. Fecioarele vor beneficia de atentia maxima a lui Cupidon

Horoscop maine, 18 octombrie. Fecioarele vor beneficia de atentia maxima a lui Cupidon, iar Sagetatorii vor avea motive sa fie mandri de ei. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 20 octombrie. Taurii nu vor reusi sa-si tina gura si vor divulga niste secrete

Horoscop maine, 20 octombrie. Taurii nu vor reusi sa-si tina gura si vor divulga informatii secrete, iar Capricornii risca sa scada in ochii sefilor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Sirenele, verificate in perioada 19-21 octombrie. Autoritatile pregatesc un exercitiu de alarmare publica

Toate sirenele din Calarasi vor suna in perioada 19-21 octombrie, timp in care specialistii vor verifica modul acestora de functionare. Cetatenii nu trebuie sa se alarmeze deoarece are loc doar o testare a acestora.

Documentarul Cinema, mon amour va fi lansat pe marile ecrane pe 21 octombrie

Documentarul Cinema, mon amour, regizat de Alexandru Belc, va fi lansat in cinematografele romanesti pe 21 octombrie si va rula alaturi de documentarul lui Tudor Giurgiu, Nunti, muzici si casete video.

HOROSCOP 19 octombrie. Racii sunt la un punct de rascruce in viata privata

Horoscop maine, 19 octombrie. Racii sunt la un punct de rascruce in viata privata, iar Leii debordeaza de energie si fac o multime de treburi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )