Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

O zi cu multe incercari pentru unele zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi capricioasa

O zi cu multe incercari pentru zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine .

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie sa-si urmareasca scopul, Gemenii sunt tristi

O zodie are parte de mari greutati chiar de Ziua indragostitilor. Berbec. in inima ta s-a infiltrat o speranta noua, dar pe care ti-e teama sa o declari.

HOROSCOP rune inperioada 25 februarie - 3 martie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc un mesaj important, suita de schimbari majore pentru Lei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 in emisiunea Adevaruri Ascunse horoscopul runelor inperioada 25 februarie - 3 martie 2019. Berbec- Are o.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Berbecii au parte de emotii, Gemenii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 24 FEBRUARIE 2019; o intreaga zi de weekend sub energia Lunii in Scorpion. Luna in Scorpion adora secretele iar misterele par sa incite multi oameni azi.

HOROSCOP. Mesajul runelor pentru zodii in saptamana 25 FEBRUARIE 3 MARTIE 2019. Berbecii comunica bine, Gemenii trebuie sa se fereasca de decizii

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 25 FEBRUARIE 3 MARTIE 2019. Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Mercur si Jupiter comploteaza! Taurii au parte de romantism, Gemenii fac servicii pentru altii

Iata horoscopul zilei de VINERI 22 FEBRUARIE 2019; astazi, Mercur este in cuadratura cu Jupiter. Ce inseamna pentru noi ? HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Tranzitul de cuadratura dintre Mercur cel.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. O zodie este foarte aproape de a-si atinge scopul

Horoscop 22 februarie. Vesti interesante de la astre pentru ziua de vineri. Horoscop 22 februarie Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Leii trebuie sa treaca la fapte, Scorpionii obtin deja rezultate

Horoscop 22 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Azi ai ocazia sa privesti acelasi punct din doua unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine o situat.

Targul Martisorului se deschide pe 25 februarie la Orizont

Targul Martisorului, organizat de Serviciul Public Piete Oboare an de an, se va deschide pe 25 Februarie si va functiona pana pe 8 Martie 2019. Sunt asteptati aproximativ 30 de comercianti care isi vor expune spre vanzare produsele in acelasi loc ca si in anii trecuti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )