Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOROSCOP 26 ianuarie. Sagetatorii ar trebui sa ceara o marire de salariu. Afla previziunile pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 26 ianuarie. Sagetatorii ar trebui sa ceara o marire de salariu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 ianuarie. E momentul potrivit pentru sagetatori sa ceara o marire de salariu, iar penru fecioare, sa aiba o discutie serioasa cu partenerii lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunle pentru zodia ta. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 23 ianuarie. Sagetatorii planuiesc o aventura. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 23 ianuarie. Sagetatorii planuiesc o aventura, iar berbecii au parte de momente romantice.

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2016. Scorpionii se lasa cuprinsi de tristete

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2016. Berbecii nu iau in seama avertismentele rudelor, iar nativii din Scorpion se lasa cuprinsi de tristete, desi aparent sunt foarte optimisti.

HOROSCOP 25 ianuarie: Mercur iese din retrogradare. Cum sunt influentate zodiile

HOROSCOP 25 ianuarie. Planeta Mercur iese din perioada de retrogradare si isi reia traiectoria normala, ceea ce influenteaza in mod pozitiv toate zodiile.

Noul premier al Republicii Moldova, in vizita la Bucuresti, pe 26 ianuarie

Noul premier al Republicii Moldova este asteptat pe 26 ianuarie la Bucuresti, anunta Mediafax. El se va intalni cu omologul sau roman, Dacian Ciolos.

VIDEO - FOTOGALERIE Vot decisiv pentru viitorul Bucurestiului. Consiliul General va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune schimbari majore in centrul Capitalei, cu impact urias asupra traficului auto si aspectului orasului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Proiectul a fost discutat si pe 29 decembrie, insa atunci a fost respins dupa ce mai multi cetateni au cerut acest lucru. Aceste proiecte ar da in sfarsit o fata civilizata acestor spatii publice care in prezent sunt folosite drept imense parcari, insa pentru reamenajare sunt propusi pentru taiere circa 500 de arbori. Proiectantii spun insa ca vor inlocui arborii taiati, o mare parte batrani si degradati, cu arbori noi si la final se va ajunge la un numar mai mare de copaci.

Horoscop 24 ianuarie. Racii se inteleg mai bine cu partenerii lor. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 24 ianuarie. Racii se inteleg mai bine cu partenerii lor, iar pestii repara o prietenie care s-a stricat. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )