Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noul premier al Republicii Moldova, in vizita la Bucuresti, pe 26 ianuarie

România Liberă România Liberă,
Noul premier al Republicii Moldova, in vizita la Bucuresti, pe 26 ianuarie

Noul premier al Republicii Moldova este asteptat pe 26 ianuarie la Bucuresti, anunta Mediafax. El se va intalni cu omologul sau roman, Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Prima vizita a noului premier al Republicii Moldova, in Romania

Pavel Filip, premierul proaspat investit al Republicii Moldova, va efectua, marti 26 ianuarie, o vizita oficiala in Romania si se va intalni cu omologul sau roman, Dacian Ciolos, anunta Mediafax. Pavel.

Guvernul Romaniei spera ca noul cabinet al Republicii Moldova va continua reformele

Investirea noului Guvern al Republicii Moldova este un pas inainte pentru consolidarea stabilitatii ei politice, considera Guvernul Romaniei.

Premierul Republicii Moldova Pavel Filip efectueaza, marti, prima vizita oficiala in Romania

Pavel Filip, premierul proaspat investit al Republicii Moldova, va efectua, marti 26 ianuarie, o vizita oficiala in Romania si se va intalni cu omologul sau roman, Dacian Ciolos, anunta Guvernul Moldovei pe pagina oficiala.

Discutie telefonica Iohannis - Timofti. Presedintele Republicii Moldova va veni in Romania

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a acceptat invitatia lansata de omologul sau roman, Klaus Iohannis, de a efectua o vizita in Romania. Cei doi presedinti au discutat la telefon despre situatia politica din Republica Moldova.

Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republicii Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei la zi din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook ce se intampla la Chisinau. La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, &171;agravarea situatiei politice din Republica Moldova &187;. La Bucuresti, presedintele Iohannis si premierul Ciolos urmaresc cu mare atentie de pe Facebook situatia din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume traiesc conducatorii nostri?, a scris Traian Basescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova are o noua componenta

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a instituit o noua componenta a Consiliului Suprem de Securitate CSS), institutie care analizeaza activitatea ministerelor si departamentelor.

VIDEO - FOTOGALERIE Vot decisiv pentru viitorul Bucurestiului. Consiliul General va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune schimbari majore in centrul Capitalei, cu impact urias asupra traficului auto si aspectului orasului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Proiectul a fost discutat si pe 29 decembrie, insa atunci a fost respins dupa ce mai multi cetateni au cerut acest lucru. Aceste proiecte ar da in sfarsit o fata civilizata acestor spatii publice care in prezent sunt folosite drept imense parcari, insa pentru reamenajare sunt propusi pentru taiere circa 500 de arbori. Proiectantii spun insa ca vor inlocui arborii taiati, o mare parte batrani si degradati, cu arbori noi si la final se va ajunge la un numar mai mare de copaci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )