Libnet.ro
UNICEF

09:00

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care isi vor gasi marea dragoste in aceasta toamna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care isi vor gasi marea dragoste in aceasta toamna

Toamna aduce vesti bune pentru trei nativi ai zodiacului. Vor trai o iubire pe care nu au mai simtit-o niciodata. Iata cine sunt norocosii. HOROSCOPBERBEC- Pana la mijlocul lunii Noiembrie t. continuă pe Antena3

HOROSCOP BANI. Zodiile care se imbogatesc in urmatoarele luni

Toamna vine cu multe surprize pentru nativii unor zodii si nu ar strica in ultima perioada sa se gandeasca sa joace la Loto, caci norocul este de partea lor. Iata care sunt zodiile care se imbogatesc pana la.

Horoscop. Zodiile care inseala in luna septembrie

Vor sa aiba totul pe placul inimii, chiar daca alegerile lor ii pot rani pe cei din jur. iti prezentam, mai jos, zodiile care insala in septembrie Fecioara Cei nascuti in zodia Fecioara ar pu.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Horoscop. Zodiile care vor avea parte de castiguri pe toate planurile, in luna septembrie

Exista zodii care, in luna septembrie, vor avea numai de castigat. Taur - va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca au resursele de a le.

HOROSCOP. Esti in cautarea unei relatii in aceasta toamna? Acestea sunt semnele zodiacale care te pot face fericita

Daca esti in cautarea unei relatii in aceasta toamna, alege-ti un partener care sa fie nascut intr-una dintre aceste trei zodii. TAUR - Este rabdator, cald, calm si de incredere atunci cand se afla.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

Cat castiga un militar roman din Fortele pentru Operatii Speciale care isi risca zilnic viata in Afganistan

Militarii romani din Afganistan isi risca zilnic viata, dar veniturile pe care acestia le primesc nu par pe masura pericolelor la care se expun. Ofiterii Fortele pentru Operatii Speciale care lupta, la.

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )