Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Care sunt cei mai periculosi barbati din horoscop, aflati in randurile care urmeaza: HOROSCOP. Gemeni Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top. continuă pe Antena3

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

VIDEO Cum se vede de sus groapa de gunoi clandestina care-i face de rusine pe cei mai bogati sateni din Bucovina. E un fenomen care nu poate fi oprit

Deseurile se intind pe o suprafata de cateva hectare. Sunt adunate PET-uri, hartii, resturi din constructii, cauciucuri, toate aruncate pe un camp de pe raza comunei Scheia, cea mai bogata localitate rurala din judetul Suceava. Imaginile dezolante au fost filmate cu o drona de catre studentii de la Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

HOROSCOP. ingerii si demonii din zodiac. Cine este iertator si cine razbunator

Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte? HOROSCOP. Balanta Esti cel mai.

Cei mai bogati oameni ai Romaniei. De la ce au plecat si cum au facut primul milion de euro

Ion Tiriac este cel mai bogat roman, dar si singurul roman prezent in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume. Averea lui este estimata la 1,2 miliarde de euro de Forbes, iar de catre alte publicatii de.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, critici dure la adresa Ecaterinei Andronescu: Doamna Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic

De trei mandate, ministrul Ecaterina Andronescu demonstreaza ca nu are pic de respect pentru scoala romaneasca, a declaratm Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, vloggerul roman cu cei mai multi urmaritori, conform G4Media .

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

GERMANIA: Exporturile au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Exporturile Germaniei au inregistrat in februarie cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit Deutsche Welle si Reuters.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

DOLIU URIAS: A murit CEA MAI IUBITA invatatoare din Romania! Vestea a cazut ca un TRAZNET

Veste trista din invatamantul romanesc! Angela Mihai, poate cel mai indragit dascal din Husi, la varsta de 80 de ani, potrivit vremeanoua. ro. invatatoarea a educat generatii intregi de copii ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )