Libnet.ro
UNICEF

06:45

HOROSCOP IULIE. Ce zodii se vor indragosti cu adevarat in aceasta luna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP IULIE. Ce zodii se vor indragosti cu adevarat in aceasta luna

Lucrurile se schimba dupa jumatatea lunii, cand Venus intra in Leu si prindem curaj, ne declaram fatis iubirea, cu inflacarare. Nu intotdeauna raspunsul este cel scontat, dar avem multumirea ca ne-am. continuă pe Antena3

HOROSCOP 3 iulie. Leii vor avea parte de momente cu adevarat magice

Horoscop 3 iulieBerbec E un moment excelent pentru a te apropia cu delicatete de cei dragi si a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plina de sentimente puternice, in care iti poti ingriji sufletul cu.

HOROSCOP IULIE 2018. Astrele au pregatit mai multe capcane. Taurii ar trebui sa se gandeasca la concediu!

Astrele au pregatit mai multe capcane. Berbec. Aveti o stare generala excelenta, ceea ce nu inseamna ca va permiteti o relaxare. Taur. Daca starea de oboseala nu trece si continua sa va.

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea mult noroc in viata personala

Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati.

HOROSCOP. Patru zodii predispuse la divort in perioada urmatoare

HOROSCOP Sentimentele ascunse ajung sa-i faca pe nativi sa-si doreasca sa evadeze din relatie, sa meaga acolo unde pot incepe de la zero si unde spera sa fie mai bine intelese. Afla care sunt cele 4.

China si Europa de Est vor dezbate saptamna aceasta la Sofia proiecte comune, sub ochiul vigilent al Uniunii Europene

Pe fondul catorva luni de tensiune din cauza manevrelor comerciale ale Statelor Unite si a divizarilor in cadrul UE privind investitiile chineze, lideri din 16 tari sosesc in Bulgaria, pentru o intalnire intre China si tarile din Europa Centrala si de Est, in aceasta saptamana, pentru a vorbi despre proiecte comune si investitii in regiune, potrivit Dnevnik, citata de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )