Libnet.ro
UNICEF

07:15

Horoscop 9 martie 2018. Zodia care va trebui sa amane o decizie importanta!

Antena3 Antena3,
Horoscop 9 martie 2018. Zodia care va trebui sa amane o decizie importanta!

Berbec iti asumi mai multe responsabilitati decat poti face fata si de aici pot porni destule probleme. incearca sa nu duci in spate mai mult decat poti. Taur Cu toate ca te simti in forma,. continuă pe Antena3

Horoscop 8 martie 2018: Zodia care are oportunitati financiare

Berbec incearca sa nu te impui in mod agresiv in fata apropiatilor, in special in fata celor mai tineri. Ideile tale pot atrage pareri diferite si unele critici. Taur Zile acestea iesi in.

Horoscop 7 martie 2018: Zodia care are succese pe toate planurile

Berbec Astazi ambitia, spiritul de aventura si originalitatea va fac remarcat. in privinta relatiilor, astrele va recomanda sa fiti mai diplomat. Taur Este posibil sa legati noi prietenii, sa.

Horoscop zilnic 6 martie 2018. Zodia care da lovitura pe plan profesional

Berbec Intrati intr-o perioada alerta, atat pe plan personal cat si profesional, prin urmare se cere sa va dozati bine eforturile si mai ales sa fiti organizat. Taur Deveniti nostalgic si vulnerabil.

Horoscop saptamanal spiritual 511 martie 2018. Gata cu minciunile! Cum te afecteaza, in functie de zodie

Horoscop saptamanal SPIRITUAL. Iata mesajul spiritual pentru fiecare zodie in saptamana 5 -11 martie 2018. Saptamanal, fiecare zodie primeste din Univers un aport de energie prin care sufletul isi traieste experientele.

LOTO 6/49. Avem numerele extrase joi, 8 martie 2018. Report record la Joker

LOTO 6 din 49 din 8 martie 2018.

Zodia care va avea parte de amor nebun de 8 Martie!

Luna Martie vine cu o mireasma placuta, un soare cald si liniste sufleteasca pentru aceasta zodie. Nu doar ca ziua de 8 Martie se anunta una glorioasa pentru acesti nativi, dar se pare ca astrele chiar s-au.

Zodia care va primi vesti proaste de la doctor in luna martie. Boala ii va dobori

Luna martie vine cu tot felul de vesti pentru nativiizodiilor. in ceea ce priveste sanatatea, anumite zodii vor avea parte de bucurii, in timp ce altii vor avea de tras cu vesti proaste de la medic.

Horoscop 8 martie 2018. O zi fabuloasa pentru nativii acestei zodii

Berbec incearca sa nu te impui in mod agresiv in fata apropiatilor, in special in fata celor mai tineri. Ideile tale pot atrage pareri diferite si unele critici. Taur Zile acestea iesi in.

HOROSCOP Miercuri, 7 martie 2018 Pentru Berbeci, va incepe o perioada stralucita

HOROSCOP Nativii din taur ar face bine sa isi ia astazi tot timpul necesar pentru a face lucrurile p.

MACRO NEWSLETTER 8 martie 2018

Comenzile industriale noi din Statele Unite au scazut peste asteptari in ianuarie 2018, cu o rata lunara de 1,4%, dupa un avans de 1,8% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 8,4%, de la 7,4% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )