Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP. Parchetul General a prezentat topul zodiilor care sunt victimele crimelor. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Parchetul General a prezentat topul zodiilor care sunt victimele crimelor. Vezi daca te afli printre ele

Procurorii din Romania au analizat pentru prima data profilul criminalilor din tara noastra. Acestia au studiat in detaliu motivele din spatele actelor odioase, autorii si chiar in ce zodie se afla. continuă pe Antena3

HOROSCOP? Parchetul General a prezentat topul criminalilor si victimelor, in functie de zodie

Procurorii din Romania au analizat pentru prima data profilul criminalilor din tara noastra. Acestia au studiat in detaliu motivele din spatele actelor odioase, autorii si chiar in ce zodie se afla.

Carmen Iohannis a fost citata ca martor la Parchetul General

Sotia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a fost citata la parchetul general, in calitate de martor. Carmen Iohannis a fost convocata pentru audieri pe 15 noiembrie, intr-un dosar deschis de procurori dupa ce o publicatie online a facut plangere pe.

Lovitura pentru familia prezidentiala! Carmen Iohannis, citata joi la Parchetul General

Carmen Iohanis a fost citata, joi, la ora 15. 00, la Parchetul General, in dosarul casei obtinute cu acte false. Este vorba despre dosarul deschis ca urmare a unei plangeri formulate pe numele sotilor Iohannis.

Carmen Iohannis a fost citata joi, la Parchetul General, n dosarul caselor de la Sibiu

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost citata pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, in dosarul deschis ca urmare a plangerii depuse de Lumea Justitiei referitor la casele familiei din Sibiu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai Parchetului.

CSM a respins solicitarea lui Kovesi de recunoastere a gradului profesional pentru Parchetul General

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins solicitarea Laurei Codruta Kovesi de a-i fi recunoscut gradul profesional corespunzator pentru Parchetul General, informeaza B1.

CSM discuta recunoasterea gradului profesional a Laurei Kovesi pentru parchetul general

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) are pe ordinea de zi a sedintei de astazi solicitarea fostului procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi de recunoastere a gradului profesional corespunzator pentru Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, citata la Parchetul General in dosarul caselor de la Sibiu

Procurorii de la Parchetul Generau au citat-o pe Carmen Iohannis, sotia presedintelui, la audieri in dosarul deschis ca urmare a plangerii depuse de Lumea Justitiei referitor la casele familiei din Sibiu. Aceasta este asteptata in fata procurorilor, joi, 15 noiembrie.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, citata la Parchetul General. in ce dosar vor s-o audieze procurorii

Procurorii de la Parchetul Generau au citat-o pe Carmen Iohannis, sotia presedintelui, la audieri in dosarul deschis ca urmare a plangerii depuse de Lumea Justitiei referitor la casele familiei din Sibiu. Aceasta este asteptata in fata procurorilor, joi, 15 noiembrie.

Solicitarea Codrutei Kovesi de recunoastere a gradului profesional pentru Parchetul General, discutata astazi la CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) are pe ordinea de zi a sedintei de marti solicitarea fostului procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi de recunoastere a gradului profesional corespunzator pentru Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

HOROSCOP MINERVA pentru ultimele doua luni. Racii sunt preocupati de munca, Capricornii se trezesc la realitate

Astroloaga MINERVA prezinta horoscopul pentru ultimele doua luni din 2018. Pe 16 noiembrie va intra in retrogradare Mercur pana pe 8 sau 9 decembrie 2018. Vor continua succesiunea de retrogradari ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )