Libnet.ro
UNICEF

11:30

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016: Balantele afla ca cei mai multi dintre colaboratori le simpatizeaza

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016: Balantele afla ca cei mai multi dintre colaboratori le simpatizeaza

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016: Fecioarelor le sunt admirate initiativele, Varsatorii primesc o invitatie salvatoare, iar Pestii au parte de un eveniment important la serviciu. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balantele se afirma profesional

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Taurii sunt foarte energici si optimisti, Leii se bucura de aprecieri colegiale si de cele ale persoanei iubite, iar Capricornii inainteaza pe scara sociala.

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Racii gasesc solutii pentru problemele ridicate de sefi

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Nativii din zodiac Rac reusesc sa gaseasca modalitati de a rezolva problemele care apar la locul de munca, iar Scorpionii sunt optimisti si bucurosi chiar daca nu au motive intemeiate.

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Varsatorii au idei noi, originale si competitive

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Fecioarele sunt sustinute de familie, iar inspiratia Sagetatorilor este la cote maxime.

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 29 august 04 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 29 august 04 septembrie 2016. Berbec Saptamana foarte importanta la locul de munca, dar si in domeniul sanatatii. Este posibil ca unele.

Horoscop zilnic, 31 august. Fiti discreti si evitati deciziile emotionale

Berbec Ai multe idei si vrei multe lucruri, dar se pare ca esti nevoit sa inveti lectia rabdarii si sa pretuiesti ceea ce ai in prezent. Frustrarile pot fi legate de bani sau alte resurse, care nu vin cand si.

Horoscop zilnic, 28 august. Zile bune la finalul acestei saptamani

Berbec Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei sapatmani. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare.

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 29 august 04 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Angel Therapy- Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru.

Festivalul Ambasadelor Open your culture - editia a II-a, 29 august - 4 septembrie 2016

Capitala se tranforma timp de o saptamana intr-o destinatie multiculturala. Festivalul Ambasadelor Open your culture a debutat in Bucuresti cu cea de-a doua editie, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )