Libnet.ro
UNICEF

10:45

Horoscop zilnic, 25 iunie 2016. Gemenii planifica o calatorie

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 25 iunie 2016. Gemenii planifica o calatorie

Horoscop zilnic, 25 iunie 2016. Gemenii organizeaza activitati relaxante, printre care si o calatorie, in timp ce Scorpionii devin tandri si foarte melancolici. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Fecioarele, barfite de femeile din anturaj

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nativii din zodiac Berbecului se suprasolicita fizic si au discutii tensionate cu o ruda, in timp ce Fecioarele sunt invidiate, prietenii refuzand sa le ofere ajutorul.

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: Taurii revin la sentimente mai bune fata de prieteni

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: racii beneficiaza de ajutorul prietenilor mai tineri, fecioarele primesc vesti bune de la rude, scorpionii atrag simpatia membrilor familiei, iar capricornii spera la o schimbare majora.

Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Taurii viseaza la o mica vacanta

Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Nativii din Taur tanjesc la o vacanta petrecuta in natura, iar Varsatorii gasesc o cale sa-si recupereze o datorie.

Horoscop zilnic, 24 iunie. Relatii tensionate cu colegii

Berbec Ziua anunta intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, insa nu fara solutii Pe de alta parte, un protector important iti va oferi informatii si sfaturi bune.

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importanta pe plan profesional

Berbec Esti hotarat sa faci curatenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine.

HOROSCOP 25 iunie. Berbecii vor primi recompense in weekend

Horoscop maine, 25 iunie. Berbecii vor primi recompense in weekend, iar Scorpionii pregatesc o afacere importanta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ANM a emis un cod galben de canicula persistenta pentru zilele de 24 si 25 iunie

ANM a emis o atentionare cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru mai multe judete din sudul si vestul tarii, pentru intervalul 24 - 25 iunie. in intervalul.

Primarul din Washington a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei

Primarul capitalei americane, Muriel Bowser, a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei in Washington, D. , raspunzand astfel demersurilor Ambasadei Romaniei in SUA.

Concursul de Eleganta Auto de la Sinaia din 2016 e gata de start. Iata lista cu masini care pot fi admirate sambata, 25 iunie

A sasea editie a Concursului de Eleganta Auto de la Sinaia este gata de start, iar la eveniment participa peste 30 de masini, inclusiv cate un exemplar din Republica Modova, Rusia si Ungaria. Iata programul evenimentului de sambata, 26 iunie, si lista cu masini care intra in concurs. Masinile clasice vor putea fi admirate in Sinaia, zona Castelului Peles, dar si pe strazile din oras, cu ocazia paradei.

Circa 200 de masini BMW participa la BMW Fest 2016, sambata, 25 iunie, la Romexpo

Cu o expozitie generoasa, care va gazdui peste 200 de modele BMW din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria, cea de-a doua editie BMW Fest Romania promite sa devina cel mai important eveniment dedicat marcii bavareze de la noi din tara. Evenimentul din acest an este special si de mai mare amploare si pentru ca marca BMW aniverseaza 100 de ani de existenta in 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )