Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii primesc vesti bune

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii primesc vesti bune

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii nu sunt impresionati de vestile bune pe care le primesc, in timp ce nativii din zodia Rac sunt chinuiti de secretele tinute mult prea mult timp. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Varsatorii sunt criticati de rude

Horoscop zilnic, 22 martie 2016. Berbecii sunt surprinsi de promisiunile facute de cunoscuti, unele dintre ele de-a dreptul absurde, iar nativii din Varsator sunt criticati de rude.

Horoscop zilnic, 24 martie 2016. Varsatorii cunosc persoane potrivite pentru relatii sentimentale

Horoscop zilnic, 24 martie 2016. Nativii din zodia Taur nu mai dau doi bani pe parerea celor care le pun la indoiala onestitatea, in timp ce Balantele ii dezamagesc pe cei ce au avut incredere in ele.

Horoscop zilnic, 23 martie 2016.Leii continua sa isi surpinda toti cunoscutii

Horoscop zilnic, 23 martie 2016. Nativii din zodia Leu nu contenesc sa isi surpinda toti cunoscutii, iar cei din semnul zodiacal Varsator sunt sfatuiti sa nu renunte la felul lor de a fi si la vise.

Horoscop zilnic, 23 martie 2016. E un moment de schimbare de directie

Horoscop, 23 martie Berbec Astazi e important sa fii onest cu tine si sa recunosti ce-ti doresti cu adevarat, mai ales in ce priveste relatiile. Ceea ce nu iti mai e de folos, a venit momentul sa se incheie, fie ca e .

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Este momentul marilor decizii

Horoscop zilnic, 21 martie 2016 Berbec Se contureaza un final de etapa profesionala. Discutiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de munca te oboseste foarte mult. Tine-ti firea si fii atent.

HOROSCOP 25 martie. Gemenii se vor da peste cap sa rezolve o multime de treburi

Horoscop maine, 25 martie. Gemenii se vor da peste cap sa rezolve o multime de treburi, iar Varsatorii vor constata ca au mai multi bani decat credeau.

Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani: Vreme schimbatoare, ploi pe arii extinse in perioada 21-25 martie

Regimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi medii diurne ce vor ajunge si pana la 20 de grade Celsius la inceputul lunii aprilie si cu ploi pe arii extinse in perioada 21 - 25 martie, cantitati mai insemnate urmand sa fie consemnate in data de 23 martie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 21 martie - 3 aprilie, data luni publicitatii, informeaza Agerpres.

De ce se sarbatoreste Ziua Politiei pe 25 martie, de Bunavestire. De la Agie,la Militie si Politie

25 martie, ziua Politiei Romane, nu a fost aleasa intamplator. Pe primul steag al institutiei care a purtat in trecut denumirea de Agie se gaseste scena in care Maica Domnului primeste de la inger- Buna Vestire.

Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe 25 martie. Expozitie si demonstratii spectaculoase in parcul Dumbrava

Vineri, 25 martie, toti calarasenii sunt asteptati in parcul Dumbrav, in intervalul orar 10. 00, la manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Politiei Romane si implinirea a 183 de ani de la atestarea documentara a institutiei de ordine publica de pe malul Borcei.

MACRO NEWSLETTER 21 MARTIE 2016

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea Philadelphia a inregistrat, in martie 2016, prima expansiune din ultimele 7 luni, fondul cresterii comenzilor noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )