Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani: Vreme schimbatoare, ploi pe arii extinse in perioada 21-25 martie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani: Vreme schimbatoare, ploi pe arii extinse in perioada 21-25 martie

Regimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi medii diurne ce vor ajunge si pana la 20 de grade Celsius la inceputul lunii aprilie si cu ploi pe arii extinse in perioada 21 - 25 martie, cantitati mai insemnate urmand sa fie consemnate in data de 23 martie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 21 martie - 3 aprilie, data luni publicitatii, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza ANM pentru urmatoarele 2 saptamani: Ploi insistente, dar si temperaturi ridicate

Regimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi medii diurne ce vor ajunge si pana la 20 de grade Celsius la inceputul lunii aprilie si cu ploi pe arii extinse.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se incalzeste usor

Luni, valorile termice vor fi in crestere fata de ziua precedenta, indeosebi in regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 6 grade in nordul Moldovei si 19 grade in Lunca Dunarii, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se va raci fata de intervalul precedent

In weekend, vremea se va raci fata de intervalul precedent in majoritatea zonelor, dar in special in jumatatea de nord-est a tarii, unde valorile termice se vor situa sub cele normale ale datei, informeaza Mediafax citand ANM.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend si ce se anunta in luna aprilie, unde va fi cel mai frig si cat de mult ploua

Vreme schimbatoare in urmatoarele zile. Daca vineri va fi cald si frumos in majoritatea regiunilor, sambata nu trebuie sa plecam de acasa fara umbrele si palton. Frigul pune iar stapanire pe intreaga tara, iar temperaturile vor creste abia de saptamana viitoare.

Meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va fi oscilanta in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor ajunge si pana la 20 grade Celsius, la inceputul lui aprilie, si cu ploi, in perioada 21-25 martie, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Vreme schimbatoare, in acest weekend. Cat de frig va fi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de vant si vreme rea in acest week-end. Se vor inregistra temperaturi minime negative, bruma, precipitatii mixte, intensificari ale vantului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )