Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horoscop zodii 2020. Care sunt marile probleme: ce slabiciuni au leii si fecioarele

Playtech Playtech,
Horoscop zodii 2020. Care sunt marile probleme: ce slabiciuni au leii si fecioarele

Fiecare are o parte sensibila, iar astrologii au dezvaluit care sunt slabiciunile nativilor. Horoscop zodii 2020. Iata ce te face vulnerabil! Horoscop BERBEC Esti cel mai nerabdator din intreg zodiacul, iar cei din jur vor profita de acest punct slab cu fiecare ocazie. Acesta este motivul pentru care astrologii iti recomanda sa te impacientezi mai . continuă pe Playtech

Ultimii concurenti de la Ferma 2020. Cine sunt noii sateni care intra in emisiune?

Daca pe oraseni i-am cunoscut, a venit randul satenilor sa-si completeze echipa de start care va lupta pentru titlul de Fermierul anului 2020. Acestia sunt puternici si decisi sa demonstreze ca experienta lor rurala ii va ajuta sa fie cei mai buni si sa arate ca traditiile pot invinge tehnologiile. Ultimii concurenti de la Ferma .

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Lista completa concurenti Ferma 2020. Cine sunt vedetele si cum s-au impartit intre sateni si oraseni, sub stapanirea Mihaelei Radulescu

Emisiunea Ferma va fi prezentata la Pro TV de catre Mihaela Radulescu. Cine sunt cei 16 concurenti ai emisiunii. Asistente TV, sportivi, artisti,sau comedianti de stand-up sunt pe lista. Cum s-au impartit vedetele intre sateni si oraseni sub stapanirea Mihaelei Radulescu. Lista completa a concurentilor. in acest an vor fi doua grupe : Oraseni versus .

Milioane de soferi, in extaz. Care sunt noile modificari pentru asigurarile RCA. Politistii nu vor mai putea da amenzi

Veste excelenta pentru soferi! Potrivit noilor modificari aduse legii asigurarilor RCA, soferii nu ar mai fi amendati in situatia in care nu prezinta dovada asigurarii autoturismului in format fizic. Cu toate acestea, politistii au dreptul sa le ceara soferilor dovada an format digital. Legi mai blande pentru soferi Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat .

Care sunt prioritatile fiscale europene pentru urmatoarele 6 luni si cum se pozitioneaza Romania fata de planul european?

Reforma fiscala aflata in lucru la nivelul Uniunii Europene nu a fost abandonata, in ciuda faptului ca prima jumatate a acestui an a fost marcata de provocarile socio-economice generate de pandemia COVID-19. Mai mult, odata cu preluarea Presedintiei Consiliului UE de catre Germania la 1 iulie 2020, observam ca reforma fiscala se afla in topul prioritatilor europene si poate juca un rol cheie in planurile de recuperare a economiei post-COVID.

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public.

Primarii PNL reabiliteaza cladirile simbol ale marilor orase. Care sunt acestea Galerie foto

Administratiile locale PNL duc un program national si european de recuperare a trecutului prin refacerea cladirilor care ne-au marcat istoria. Recuperarea cladirilor de patrimoniu a devenit una din marcile administratiilor locale liberale. Primarii liberali precum cei din Oradea sau Alba Iulia, Arad, Blaj sau Suceava, din Rasnov, Sinaia sau Dudestii Noi au redat si redau viata unor vechi monumente si cetati. Guvernul Orban continua acest fenomen, alocand peste 630 milioane lei pentru reabilitarea unor cladiri de patrimoniu simbol al marilor orase: Palatul Universitatii din Bucuresti, Palatul Sturdza din Iasi, Colegiul Carol I si Opera din Craiova.

Marcel Ciolacu: Rectificarea bugetara e facuta in bataie de joc si nu rezolva niciuna din marile probleme. O vom corecta in Parlament

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca rectificarea bugetara anuntata de Guvernul Orban este facuta in bataie de joc si ca Parlamentul va avea grija sa.

CIOLACU, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Nu rezolva niciuna dintre marile probleme ale tarii. E facuta in bataie de joc si in dispretul realitatii.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul PNL nu rezolva problemele majore ale Romaniei si este facuta in bataie de joc. Presedintele Camerei Deputatilor a oferit asigurari asupra faptului ca Parlamentul va corecta aceasta rectificare bugetara cand va ajunge pe traseul legislativ, conform news. ro.

Se cauta romani care sa fie platiti cu 300 de lei pe zi. Iata care sunt conditiile

Situatie rar intalnita la noi in tara, desi suntem in plina criza. Sunt romani care vor sa ofere suma de 300 de lei pe zi pentru munci deloc grele, insa nu se gasesc doritori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )