Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Valentines Day de cosmar. Va fi oribil pentru ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Valentines Day de cosmar. Va fi oribil pentru ele

Valentines Day este despre iubire, bombonele, flori Dar nu e pentru toata lumea asa. Astrologii nu au pentru toate zodiile previziuni cu inimioare, trandafiri si romantism. Pentru ca vedeta zilei de 14. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana minunata. Sunt pline de energie creativa

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Sunt creative si pline de energie. HOROSCOP GEMENI -Incepi sa vezi lucrurile asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Ai revelatii majore.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de schimbari majore in 2019. Totul le merge ca pe roate

Felicitari, ai supravietuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformari majore si de preambul pentru 2020 ! Acest lucru este in sine ceva important pentru ca ianuarie nu a fost o luna co.

HOROSCOP. Zodiile careiubesc singuratatea si evolueaza mai bine pe cont propriu

Anumite zodii sunt constiente de faptul ca o relatie presupune schimbare si nu concep sa renunte la modul de viata singuratic pe care il adora. Fecioara - Uneori.

Ce trebuie sa faca magazinele online pentru vnzari mai mari de Valentines Day

Valentines Day este de ani buni o oportunitate pentru magazinele online sa atraga mai multi clienti si sa genereze venituri suplimentare fata de o perioada normala a anului. Pentru a fi mai eficienti, intr-o piata din ce in ce mai competitiva, este nevoie sa-ti construiesti inteligent o campanie online care sa atraga cat mai multi clienti, explica specialistii unei agentii de marketing online. Cum se face o astfel de campanie. Cativa pasi importanti.

Destinatii romantice perfecte pentru un city break de Valentines Day si idei pentru a-ti surprinde partenerul

Februarie este considerata luna iubirii, iar calatoriile sunt o buna modalitate de a-ti bucura partenerul. Un city break romantic ar putea fi cadoul perfect de Valentines Day sau de Dragobete.

HOROSCOP. Zodia care va fi inselata in 2019. Se va trezi injunghiata pe la spate cand se asteapta mai putin

In 2019, vor aparea conflicte in relatia de cuplu pentru cativa nativi care vor sa detina controlul. Daca Taurii, Leii si Varsatorii vor sta foarte bine la capitolul dragoste in 2019, nu acelasi lucru.

Dragnea, dupa patru ore de discutii cu primarii: Vor avea cel putin bugetele de anul trecut/ Primarii, n continuare nemultumiti: Cetatenii vor plati povara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul a peste patru ore de discutii cu primarii nemultumiti de banii pe care ar urma sa ii primeasca administratiile locale de la buget, ca sunt asigurari de la Guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut, iar acolo unde nu vor putea fi acoperite cheltuielile, Guvernul va suplimenta sumele. Primarii au plecat tot nemultumiti, anuntand ca discutiile vor continua joi la Ministerul Finantelor.

HOROSCOP. Zodia care trebuie sa isi accepte propriile greseli

Aura unei zodii este molipsitoare. Acest lucru ar trebui sa fie un lucru pozitiv, dar, uneori, este exact invers. Cu alte cuvinte, cand are o zi proasta, toata lumea are o zi proasta. Mandria ei.

Eugen Teodorovici, despre protestele oamenilor care vor autostrazi n zona Moldovei: Aceste situatii se ntmpla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva dect sa instige

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici considera ca manifestatia din Piata Victoriei a celor care cer construirea de autostrazi in zona Moldovei se intampla pentru ca avem printre noi persoane care nu vor sa faca altceva decat sa instige. intrebat vineri, la finalul sedintei de Guvern, daca au fost alocati bani pentru autostrada Targu Mures-Iasi prin proiectul de buget pe 2019, ministrul a spus ca sunt undeva la 9 milioane n. red. lei).

Provocare pentru hackeri din partea Elvetiei. Cat vor primi cei care vor pirata votul electronic

Elvetia le ofera premii in bani hackerilor care vor reusi sa pirateze viitorul sau sistem de vot electronic. O simulare de alegeri se va desfasura incepand de la 25 februarie, iar cei ce se simt in stare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )