Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horoscopul pentru inceputul lunii mai, prezentat de Alina Badic, alaturi de astrologul Vanda Florea (VIDEO)

B1 B1,
Horoscopul pentru inceputul lunii mai, prezentat de Alina Badic, alaturi de astrologul Vanda Florea (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de garde, alaturi de astrologul Vanda Florea, despre previziunile astrale pentru sarsitul lunii aprilie si inceputul. continuă pe B1

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor in luna mai, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru toata luna mai. Berbec - va ramane in asteptarea unor rezolvar.

Controlul comun la Cuciurgan-Pervomaisc incepe la sfarsitul lunii mai

Controlul comun moldo-ucrainean la punctul de trecere a frontierei Cuciurgan-Pervomaisc incepe la sfarsitul lunii mai. Viceministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Lilian Darii, a declarat intr-o conferinta de presa ca scopul acestui control este de a facilita traficul de marfuri, de transport si de persoane.

Astrologul Marian Golea: Un cutremur ar putea avea loc in cea de-a doua parte a lunii mai

Astrologul Marian Golea a fost invitatul lui Cristian Brancu in editia de vineri a emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars. Acesta a explicat ce au pregatit astrele pentru luna mai care tocmai incepe.

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )