Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul saptamanii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Patrascanu. Castiguri materiale pentru o zodie

Antena3 Antena3,
Horoscopul saptamanii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Patrascanu. Castiguri materiale pentru o zodie

HOROSCOP Berbec. incep saptamana cu o Luna Plina ce marcheaza banii si castigurile. Au toate sansele sa fie inspirati, sa aiba idei. Sigur ca se bazeaza pe relatii, dar ei sunt punctul de forta si se pot. continuă pe Antena3

Horoscopul saptamanii 30 aprilie - 6 mai, cu Camelia Patrascanu. Castiguri materiale pentru berbec - VIDEO

HOROSCOP Berbec. incep saptamana cu o Luna Plina ce marcheaza banii si castigurile. Au toate sansele sa fie inspirati, sa aiba idei. Sigur ca se bazeaza pe relatii, dar ei sunt punctul de forta si se pot.

Trendul astral al saptamanii 30 aprilie - 6 martie, cu Camelia Patrascanu

Atentiela visele si intuitiile pe care le aveti in aceasta noapte, duminica spre luni, dar si luni spre marti, pentru ca sunt sub influenta Lunii Pline si asta inseamna ca Universul comunica cu noi.

Punctele Enel, inchise in zilele de 30 aprilie si 1 mai. Cum puteti plati factura

Punctele Enel din judetele Calarasi, Ialomita, Constanta si Tulcea vor fi inchise in zilele de 30 aprilie si 1 mai, zi libera legala. in celelalte zile, ghiseele vor functiona dupa programul obisnuit: de luni pana vineri, programul de functionare este de la ora 08. 00 la ora 16.

Horoscopul zilei de 28 aprilie, cu Camelia Patrascanu. O zi cu multe tensiuni pentru o zodie

Fiti atenti la vorbe. Sinceritatea e foarte buna, dar tonul face muzica. Berbec. Daca vreti sa va convingeti partenerul de viata ca aveti dreptate, atunci trebuie sa fiti atenti la tipul de argume.

Horoscop 27 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Doua zodii au noroc urias la bani

O zi frumoasa a relatiilor, ne trebuie tact, pentru ca Luna este in Balanta. Berbec: fiti atenti la partenerul de viata, empatici Taur: munca in colaborare, trebuie gasita persoana.

Horoscop 27 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Doua zodii au noroc la bani

O zi frumoasa a relatiilor, ne trebuie tact, pentru ca Luna este in Balanta. Berbec: fiti atenti la partenerul de viata, empatici Taur: munca in colaborare, trebuie gasita persoana.

Horoscop 26 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodia protejata de undeva de sus

Ambitii profesionale astazi. Vrem neaparat sa reusim imposibilul Berbec: dovediti ca sunteti indispensabili, fara voi nu se poate Taur: au idei grozave, cineva de sus va ajuta Gemeni: planuri pe.

Centrele de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ in Romania, inchise in zilele de 30 aprilie si 1 mai

Centrele de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ in Romania nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 aprilie si 1 mai 2018, reluandu-si activitatea in data de 2 mai 2018.

Program normal de lucru la APIA in zilele de 30 aprilie si 1 mai

APIA Calarasi va avea program normal de lucru in zilele de 30 aprilie si 1 mai pentru a asigurarea continuitatea procesului de primire a cererilor unice de plata afecrente Campaniei 2018.

Horoscopul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii se cearta cu toata lumea

Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Berbec - raman concentrati pe munca, dar vor avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )