Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Britney Spears isi suspecteaza iubitul de infidelitate in videoclipul piesei Perfume!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Britney Spears isi suspecteaza iubitul de infidelitate in videoclipul piesei Perfume!

Asa cum ne-a promis, diva americana a dezvaluit pe 10 decembrie versiunea full a videoclipului piesei Perfume, single extras de pe recent lansatul album Britney Jean. Rolul iubitului din noul clip al lui Britney Spears este interpretat de modelul norvegian Alexander Kjellevik. Artista devine suspicioasa in privinta infidelitatii iubitului sau dupa ce vede un mesaj . continuă pe Devorator Monden

HOT! Britney Spears prezinta 2 noi teasere pentru videoclipul piesei Perfume!

Maine, 10 decembrie, cantareata Britney Spears ne va oferi cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa Perfume, extrasa ca single oficial de pe recent lansatul album Britney Jean. Dupa ce a dezvaluit un prim teaser pe pagina sa de Vevo, diva americana si-a mai incantat fanii cu doua sneek peak-uri postate pe contul sau .

VIDEO! Britney Spears, implicata intr-un trio amoros in noul ei clip!

Britney Spears isi exerseaza abilitatile de actrita in cel mai nou clip al ei, Perfume, care tocmai a fost lansat. In clip, Britney joaca rolul unei femei care este inselata de iubit si care spera sa-i dea de inteles celeleilalte femei ca barbatul ii apartine atunci cand aceasta ii va simti parfumul ei pe pielea lui.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3056 seconds )