Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un hotel din Budapesta, inclus de TripAdvisor pe lista celor mai bune centre de cazare din lume

Adevărul Adevărul,
Un hotel din Budapesta, inclus de TripAdvisor pe lista celor mai bune centre de cazare din lume

TripAdvisor a realizat un top al celor care bune hoteluri din lume. Cele mai multe dintre acestea se afla in destinatii exotice, dar unul dintre ele se afla foarte aproape de Romania, la Budapesta. continuă pe Adevărul

Evenimentul zilei se mentine pe primul loc in clasamentul celor mai mai vandute publicatii quality

Evenimentul zilei se mentine pe prima pozitie in clasamentul celor mai vandute publicatii quality, potrivit celor mai recente date ale Biroului Roman de Audit Transmedia BRAT), citate de evz. ro. EVZ devine.

Cristiano Ronaldo a cazut in topul celor mai valorosi fotbalisti ai lumii. Prezenta surpriza in urma lui Leo Messi

Centrul International de Studii Sportive din Elvetia a dat publicitatii un top al celor mai valorosi fotbalisti din intreaga lume.

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

Nationalistii maghiari au manifestat in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta

Grupul nationalist ungar Miscarea 64 de Comitate HVIM) a organizat ieri seara, la Budapesta, un mars de comemorare a 95 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, manifestatii strigand in fata Ambasadei.

Mars nationalist maghiar in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta: Tinutul Secuiesc nu este Romania!

Grupul nationalist ungar Miscarea 64 de Comitate HVIM) a organizat duminica seara, la Budapesta, un mars de comemorare a 95 de ani de la semnarea Tratatului Trianon, manifestatii strigand in fata Ambasadei romane Tinutul Secuiesc nu este Romania.

Lucruri putin stiute despre cine erau, cu adevarat, pandurii. Secrete despre cum a aparut oastea celor mai viteji olteni

Pandurii reprezinta un adevarat brand al Olteniei si, mai ales al Gorjului, pentru ca cel care s-a aflat in fruntea oastei formate din cei mai viteji olteni a fost Tudor Vladimirescu, revolutionarul de la 1821, care a reusit chiar sa ajunga pentru o perioada foarte scurta chiar pe tronul Tarii Romanesti.

FashionTribes: Va fi un an de cotitura pentru intreaga piata de fashion din Romania. Planurile unuia dintre cele mai tinere branduri din online

Piata fashion din Romania se afla pe o continua panta ascendenta de cativa ani si, din cifrele prezente in statistici, se afla pe locul secund in topul cumparaturilor online, imediat dupa piata de electronice-IT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )