Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Mars nationalist maghiar in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta: Tinutul Secuiesc nu este Romania!

Hotnews Hotnews,
 Mars nationalist maghiar in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta: Tinutul Secuiesc nu este Romania!

Grupul nationalist ungar Miscarea 64 de Comitate HVIM) a organizat duminica seara, la Budapesta, un mars de comemorare a 95 de ani de la semnarea Tratatului Trianon, manifestatii strigand in fata Ambasadei romane Tinutul Secuiesc nu este Romania. continuă pe Hotnews

Nationalistii maghiari au manifestat in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta

Grupul nationalist ungar Miscarea 64 de Comitate HVIM) a organizat ieri seara, la Budapesta, un mars de comemorare a 95 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, manifestatii strigand in fata Ambasadei.

Extremistii maghiari au manifestat in fata Ambasadei romane la Budapesta

Grupul nationalist ungar Miscarea 64 de Comitate HVIM) a organizat duminica seara, la Budapesta, un mars de comemorare a 95 de ani de la semnarea Tratatului Trianon, manifestatii strigand in fata Ambasadei romane Tinutul Secuiesc nu este.

Gorghiu: Motiunea de cenzura, o datorie fata de romanii din strainatate. in PSD exista un sentiment apocaliptic in legatura cu votul prin corespondenta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca motiunea de cenzura este o datorie pe care partidul pe care il conduce o are fata de romanii din strainatate, dar ca vine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )