Libnet.ro
UNICEF

18:30

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Antena3 Antena3,
Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati. continuă pe Antena3

SIF Moldova - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova au inregistrat in perioada 16 martie - 16 aprilie 2014 o crestere de 5,66%, raportat la moneda europeana, reprezentand cel mai bun randament de pe indicele BET-FI.

Care sunt retailerii cu cea mai mare vizibilitate in media

Carrefour este retailerul care a inregistrat cele mai multe aparitii media in intervalul 1 ianuarie 31 martie 2014, 4. 860 de materiale, cele mai multe dintre ele fiind in mediul online. Locul doi, in topul general al aparitiilor media,.

Un moldovean risca pana la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de spargere a unui bancomat de la cea mai mare banca din Rusia

Procuratura Taganka din Moscova a trimis in instanta dosarul deschis pe numele cetateanului moldovean Adrian Scutelniciuc, care a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa deschida cu surubelnita un bancomat.

Autoritatile din Botosani merg la Ministerul Sanatatii pentru a salva Spitalul Judetean. Cea mai mare unitate sanitara din judet este in pragul falimentului

Situatia financiara in care se afla Spitalul Judetean Mavromati a ajuns motiv de ingrijorare pentru toate autoritatile din judet. Spitalul se afla in pragul colapsului iar o delegatie formata din primarul municipiului Botosani, directorul unitatii sanitare,prefectul si directorul Casei Judetene de Asigurari se pregatesc sa mearga la Ministerul Sanatatii. Acestia vor sa il roage pe ministru sa ajute spitalul din Botosani.

Cea mai mare casa de publicitate din Republica Moldova pierde teren in fata concurentilor de la Gazprom-media

Compania STS-Media, care difuzeaza postul rus de televiziune STS in Republica Moldova, a renuntat la contractul de prestare a serviciile de vanzare a spatiului publicitar cu firma Casa Media in favoarea companiei Alkasar. Ultima este controlata de Gazprom-Media si deputatul liberal-democrat Chiril Lucinschi.

Cea mai mare banca din Rusia suspectata in Ucraina de finantarea separatistilor

Parchetul ucrainean a deschis o ancheta impotriva bancii publice ruse Sberbank, suspectata de finantare a terorismului, a declarat joi procurorul general interimar Oleg Mahnitki. Banca califica ca nefondate aceste acuzatii si a cerut retragerea lor.

Ora Noua a Romaniei: Academicianul Balaceanu Stolnici, despre semnificatia Pastelui la romani

In mijlocul tensiunilor politice si nelinistilor economico-sociale, Sfintele Sarbatori Pascale raman un reper al spiritualitatii poporului roman. Celebrata la scara larga chiar si in timpul interdictiei comuniste, invierea Domnului, cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii ortodoxe, reinvie anual traditiile milenare ale spatiului carpato-danubian.

FOTO Hristos a inviat! in Noaptea invierii, cu mic cu mare, credinciosi au luat Lumina Sfanta

Mii de credinciosi au luat parte la Slujba de inviere oficiata in bisericile oradene. Numarul celor care au optat pentru biserica Sf. Apostol Andrei a fost impresionant, fiind una dintre cele mai importante lacase de cult din oras, astfel ca au fost pregatite peste 14. 000 de pachete cu Pasti.

Milioane de crestini din toata lumea au sarbatorit invierea Domnului

Milioane de crestini de pe mapamond au sarbatorit invierea Domnului. De la Ierusalim, la Vatican si Moscova, enoriasii au mers sa ia lumina. La Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, de unde este.

Confruntarea preotilor: Unde se rupe crestinismul intre Biserica Ortodoxa si cea Catolica, de Paste

In acest an, ortodocsii si catolicii serbeaza Pastele in aceeasi zi. Desi exista diferente intre cele doua rituri, crestinii sunt de acord ca Pastele e cea mai mare sarbatoare a crestinatatii in jurul careia graviteaza toate celelalte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )