Libnet.ro
UNICEF

16:15

Hunedoara: Cadavrul unei femei, descoperit de mai multi turisti, intr-o pestera din Muntii Sureanu

Antena3 Antena3,
Hunedoara: Cadavrul unei femei, descoperit de mai multi turisti, intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti in Pestera Vacii din Muntii Sureanu, judetul Hunedoara, transmite Mediafax. Trupul neinsufletit a. continuă pe Antena3

UPDATE: Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu. Femeia a fost omorata

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

Descoperire macabra in Cheile Rosia din Valea Jiului: trupul unei femei a fost gasit in fata Pesterii Vacii

Cadavrul unei femei a fost descoperit in Cheile Rosia din Valea Jiului. Trupul, care se afla in stare avansata de putrefactie, a fost descoperiit in apropiere de o pestera. Politistii fac cercetari, nefiind exclusa ipoteza ca femeia sa fi fost victima unui criminal.

Angajatii trebuie sa reziste cat mai multi ani in campul muncii: Un angajat este nevoit sa sustina mai multi pensionari deoarece ponderea populatiei cu varsta de munca este in scadere

Intr-un proiect ce reprezinta o aliniere la tendintele europene in campul muncii, autoritatile romane iau masuri in ceea ce priveste pregatirea angajutului pentru a rezista la munca mai mult timp.

Tot mai multi romani merg cu alcool in sacosa in restaurantele de la munte

Aproape 10% dintre turistii romani care iau masa in restaurantele de la munte vin cu bauturile alcoolice in sacosa, pentru a plati mai putin pentru o masa, potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania.

Meniu de Paste din pachetul de acasa, pentru mai multi politicieni certati cu legea

Senatori, deputati, primari, fosti ministri si sefi de institutii - personaje care in anii trecuti tineau prima pagina a ziarelor sunt acum in arest. N-au mai putut lua lumina si nici n-au mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )