Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu

România Liberă România Liberă,
Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE: Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu. Femeia a fost omorata

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Hunedoara: Cadavrul unei femei, descoperit de mai multi turisti, intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti in Pestera Vacii din Muntii Sureanu, judetul Hunedoara, transmite Mediafax. Trupul neinsufletit a.

Dosar penal pentru moartea suspecta in cazul femeii decedate intr-un spital din Buzau

Politistii buzoieni au deschis dosar penal pentru moartea suspecta a femeii care a decedat la nasterea celui de-al doisprezecelea copil, intr-un spital din Ramnicu Sarat, informeaza Mediafax.

Un copil de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio

Un copil in varsta de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio, informeaza Washington Post. in casa din estul orasului Cleveland locuiau o mama si trei copii, a.

Doua persoane au ajuns la spital dupa un conflict intr-un restaurant din Capitala

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce au fost implicate, duminica dimineata, intr-un conflict pornit intr-un restaurant din Sectorul 4 din Capitala.

Scandal cu impuscaturi intr-un bar din Bucuresti

Scandal cu impuscaturi intr-un bar din Capitala. Doi oameni au fost raniti in urma unui conflict spontan care a izbucnit in aceasta dimineata intr-un bar din Capital, ajungand in spital. S-ar fi tras un.

Descoperire macabra in Cheile Rosia din Valea Jiului: trupul unei femei a fost gasit in fata Pesterii Vacii

Cadavrul unei femei a fost descoperit in Cheile Rosia din Valea Jiului. Trupul, care se afla in stare avansata de putrefactie, a fost descoperiit in apropiere de o pestera. Politistii fac cercetari, nefiind exclusa ipoteza ca femeia sa fi fost victima unui criminal.

Razbunare mafiota intr-un bar din Suceava

Un client al unui bar sucevean a fost victima unei razbunari mafiote. Patronul localului respectiv depusese o plangere impotriva sefului bandei, iar acesta din urma primise o condamnare de cinci ani. Clanul de.

Mai bine saraci, decat sa munceasca! intr-o comuna din Valcea, asistatii social refuza locurile de munca: Munca e grea, iar salariile mici

Mai bine la mila statului, decat sa munceasca. Asistatii social dintr-o comuna din Valcea refuza locurile de munca oferite de o fabrica de confectii si prefera sa traiasca in saracie. Explicatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )