Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Hunter Biden, prima replica pentru Donald Trump: Fiul lui Joe Biden va demisiona din conducerea companiei chineze si promite sa nu lucreze pentru firme straine daca tatal sau devine presedinte SUA

B1 B1,
Hunter Biden, prima replica pentru Donald Trump: Fiul lui Joe Biden va demisiona din conducerea companiei chineze si promite sa nu lucreze pentru firme straine daca tatal sau devine presedinte SUA

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, a promis, duminica, ca nu va lucra pentru o companie cu capital strain, in cazul in care tatal sau va castiga alegerile prezidentiale ale SUA din. continuă pe B1

Hunter Biden rupe tacerea, pentru a-i lua apararea tatalui sau

Hunter Biden, ale carui activitati profesionale au afectat campania prezidentiala a tatalui sau Joe .

Hunter Biden se apara pentru prima data in fata atacurilor lui Donald Trump

Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, si-a aparat duminica pentru prima data activitatea in Ucraina si China, dupa criticile presedintelui Donald Trump, care la randul sau a implicat Casa Alba intr-o ancheta care ar putea duce la destituirea sa, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Hunter Biden rupe tacerea pentru a-si ajuta tatal

Hunter Biden, ale carui activitati profesionale au afectat campania prezidentiala a tatalui sau Joe Biden, a rupt tacerea, duminica, pentru ca presiunea asupra fostului vicepresedinte american, unul dintre favoritii la investitura democrata, sa scada, relateaza presa internationala.

Donald Trump: SUA si China au ajuns la un acord preliminar pe tema conflictului comercial

Oficialii americani si chinezi au incheiat prima faza a negocierilor pe tema conflictului comercial intre cele doua tari, reusind sa ajunga la un acord privind o serie de chestiuni cheie, a anuntat presedintele SUA, Donald Trump, citat de agentia de stiri Dpa.

Donald Trump sustine ca jihadistii ar putea fi eliberati intentionat de fortele kurde pentru a forta SUA sa se implice in operatiune

Presedintele american Donald Trump a vorbit, luni, despre ipoteza conform careia kurzii ar elibera voluntar prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice in conflict. Kurzii.

Donald Trump sugereaza ca fortele kurde ar putea elibera intentionat jihadisti, pentru a forta America sa se implice: Oamenii chiar cred ca ar trebui sa intram in razboi impotriva Turciei care este membru NATO?

Donald Trump a emis luni ipoteza potrivit careia kurzii ar elibera voluntar cativa prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice intr-un teatru de razboi din care Washingtonul incearca acum sa se retraga, scrie AFP.

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Turciei in urma ofensivei din Siria

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Ankarai, posibil inca din aceasta saptamana, pentru incursiunea sa in nordul Siriei, una dintre putinele parghii pe care Statele Unite le are inca asupra Turciei, care are statut de stat aliat NATO, scrie Mediafax, citand Reuters.

Dupa ce a dat mana libera Turciei sa-i atace pe kurzi, Donald Trump anunta impunerea de sanctiuni puternice Ankarei

Donald Trump a anuntat ca se afla in discutii cu mai multi membri ai Congresului pentru impunerea unor sanctiuni puternice asupra Turciei si ca va semna un ordin executiv in acest sens,transmite Fox.

Robert De Niro despre Donald Trump: Abia astept sa-l vad in spatele gratiilor. Avem un presedinte care se crede gangster

Actorul Robert de Niro, prezent la lansarea ultimului sau film The Irishman, la festivalul de la Londra, a declarat ca abia asteapta sa-l vada pe presedintele Donald Trump dupa gratii, ca urmare a punerii sale sub acuzare de catre Congres. Cunoscut critic al liderului de la Casa Alba, de Niro a mai spus ca atat Trump, cat si republicanii trebuie sa stie ca nu pot scapa fara sa dea socoteala pentru actiunile lor.

Donald Trump: Secretarul interimar pentru Securitate Interna a demisionat

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat vineri demisia lui Kevin McAleenan, secretarul interimar pentru Securitate Interna, care a precizat ca va comunica saptamana viitoare numele inlocuitorului, informeaza Mediafax citand postul CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )