Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ialoveni: Doi copii au ajuns in stare grava la spital dupa explozia unui obuz

Adevărul Adevărul,
Ialoveni: Doi copii au ajuns in stare grava la spital dupa explozia unui obuz

Doi copii, de 13 si 14 ani din satul Baltati, raionul Ialoveni, au fost transportati in stare grava la spital in urma exploziei unui obuz. Copiii sunt internati la reanimare, ambii avand multiple traumatisme, transmite IPN. continuă pe Adevărul

COVID-19 in R. Moldova. 212 de pacienti se afla in stare grava

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 2. 472, dintre care 212 de pacienti se afla in stare grava, iar 558 sunt in stare de gravitate medie. 14 pacienti se afla la respiratie asistata. Bilantul cetatenilor vindecati de noul coronavirus a urcat la 478.

COVID-19 in R. Moldova. 195 de pacienti sunt in stare grava, iar alti 27 au fost vindecati

Din 2. 548 de persoane infectate cu COVID-19 in Republica Moldova, 195 de pacienti se afla in stare grava, iar alti 504 sunt in stare de gravitate medie. Zece cetateni se afla la respiratie asistata.

Un medic de la Ambulanta Bucuresti a murit dupa o tura de 12 ore. Barbatul a lasat doi copii mici fara tata

Zi neagra pentru un medic de la Ambulanta Bucuresti dupa ce si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Nenorocirea s-a intamplat in Sambata Mare, cu o zi inainte de Paste, dupa o tura de 12 ore. Care a fost motivul accidentului Accidentul a avut loc in comuna Jilava, iar potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs din .

Cum s-a schimbat azi Consuelo, fosta sotie a lui Adi Mutu. Fotbalistul are doi copii cu ea

In 2013 presa romaneasca scria in detaliu despre un divort celebrul, cel al lui Adrian Mutu si al Consuelei. Mariajul celor doi a durat 8 ani in care au avut si doua fetite superbe. Dupa divort Consuelo a decis sa se intoarca in tara natala, in Republica Dominicana. Cum s-a schimbat azi Consuelo, fosta sotie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )