Libnet.ro
UNICEF

05:30

Iasi: Procurorii DIICOT au arestat patru persoane si au pus sub control judiciar altele patru intr-un dosar de trafic de canabis

B1 B1,
Iasi: Procurorii DIICOT au arestat patru persoane si au pus sub control judiciar altele patru intr-un dosar de trafic de canabis

Patru persoane au fost arestate preventiv, si altele patru puse sub control judiciar de catre procurorii DIICOT, intr-un dosar de trafic de canabis adus din Spania. Zece persoane sunt suspectate ca au adus din. continuă pe B1

Iasi. Patru traficanti de droguri, retinuti. Alti patru suspecti, cercetati sub control judiciar

Patru persoane au fost retinute, marti, al Iasi, dupa ce procurorii DIICOT au descoperit ca acestia distribuiau droguri aduse din Spania pe teritoriul Romaniei. Alti patru suspecti sunt cercetati sub control judiciar.

Perchezitii in Cluj la suspecti de trafic de autoturisme furate din Italia. Politistii din Alba cauta patru persoane

Politisti din IPJ Alba efectueaza luni, 14 iulie, cu sprijinul IPJ Cluj, un numar de noua perchezitii pe raza judetului Cluj. Sunt cautate patru persoane in legatura cu care exista suspiciuni ca sunt implicate in infractiuni privind trafic de autoturisme de lux, furate din Italia.

Explozie accidentala la Istanbul: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, sambata, intre care una grav, intr-o explozie puternica provocata de o scurgere de gaz produsa la o uzina de ambalare de la Istanbul, a anuntat guvernatorul orasului, Huseyin.

Averea primarului Stavarache, arestat pentru coruptie, pusa sub sechestru asiguratoriu

Averea primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru presupuse fapte de coruptie, a fost pusa sub sechestru asiguratoriu de catre procurorii DNA, masura contestata de edil la Curtea de.

149 de persoane, puse sub supraveghere judiciara

Politia Romana a luat, in ultima saptamana, masuri pentru supravegherea judiciara a 149 de persoane, fata de care instantele de judecata au dispus masuri preventive neprivative de libertate. in aceeasi perioada, la nivel national, au fost inregistrate 37 de inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere judiciara, dispuse initial, cu alte masuri, informeaza Politia Romana.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )