Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iata cat trebuie sa scoata un roman din buzunar pentru a lua masti, pana la finalul starii de alerta

Antena3 Antena3,
Iata cat trebuie sa scoata un roman din buzunar pentru a lua masti, pana la finalul starii de alerta

In urma unui calcul simplu, un roman trebuie sa scoata din buzunar, pentru procurarea mastilor de protectie, necesare pana la finalul starii de alerta, 100 de lei. Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii in spatiile inchise birouri, autobuze, magazine) a fost publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

Un muncitor roman din Germania a murit, anunta MAE. El fusese testat negativ pentru coronavirus de doua ori, desi la abatorul din Birkenfield exista mai multe cazuri de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un cetatean roman, care lucra intr-un abator din Birkenfield, Germania, a murit. Desi acolo fusesera inregistrate mai multe cazuri de COVID-19, el fusese testat.

Ce acte iti trebuie cand iesi din localitate, pe langa declaratie. Politia Romana explica

Din 18 mai, in Romania se aplica toate prevederile din legea care instituie starea de alerta pe teritoriul tarii. Polita Romana vine acum cu precizari si sustine ca, pe langa.

Monica Anisie vrea acord cu ministerul Educatiei din China pentru recunoasterea diplomelor

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un memorandum privind aprobarea unui acord intre Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania si Ministerul Educatiei din Republica Populara Chineza privind recunoasterea reciproca a diplomelor si certificatelor din invatamantul superior. Memorandumul este initiat de Monica Anisie, ministrul Educatiei.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )