Libnet.ro
UNICEF

07:45

iCCJ a admis cererea DNA. Elena Udrea poate fi arestata preventiv pentru 30 de zile

B1 B1,
iCCJ a admis cererea DNA. Elena Udrea poate fi arestata preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Fostul ministru va merge din nou in arestul Politiei Capitalei, dupa ce judecatorii au aprobat solicitarea DNA. continuă pe B1

Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute: Deputatii au avizat cererea cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva

15 Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce deputatii au avizat cererea DNA cu 170 de voturi pentru si 118 voturi impotriva. Deputatii au aprobat luni.

Elena Udrea poate fi ARESTATA in Gala Bute

15- Elena Udrea poate fi ARESTATA din nou. Deputatii au votat in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul acesteia. 170 au votat pentru si 118 impotriva. Votul exprimat de.

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

UPDATE. Elena Udrea, la ICCJ: Conteaza mult pentru mine sustinerea lui Traian Basescu

Deputata Elena Udrea afla, miercuri, daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea, din nou la mana deputatilor

Arestata la domiciliu, Elena Udrea merge azi in Parlament, insotita de politisti, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatei, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )