Libnet.ro
UNICEF

18:00

iCCJ a desemnat judecatorii Biroului Electoral Central pentru europarlamentare

B1 B1,
iCCJ a desemnat judecatorii Biroului Electoral Central pentru europarlamentare

Presedintele instante supreme, Livia Stanciu, i-a desemnat, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cei cinci judecatori sunt. continuă pe B1

Alegeri europarlamentare: Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare. Cei cinci judecatori vor fi alesi prin tragere la sorti intr-o sedinta publica.

ICCJ a ales judecatorii din BEC pentru europarlamentare.

Presedintele ICCJ, Livia Stanciu, i-a desemnat vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, relateaza Mediafax. In urma tragerii la sorti au fost desemnati ca membri ai Biroului Electoral Central CEC) judecatorii Leontina Serban, de la Sectia Penala, Iuliana Riciu, de la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, Rodica Zaharia, de la Sectia a IIa Civila, Rodica Susanu si Florentin Sorin Dragut, de la .

Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Curtea Suprema va desemna astazi, in sedinta publica, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Sedinta va avea loc la sediul Curtii.

Curtea Suprema desemneaza vineri judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Curtea Suprema va desemna vineri, in sedinta publica, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Sedinta va avea loc la sediul Curtii.

Surse: Ramona Manescu si Cristian Busoi intra pe lista PNL pentru europarlamentare

Fostul ministru Ramona Manescu si fostul sef al CNAS Cristian Busoi se vor regasi pe lista PNL pentru alegerile parlamentare, pe locuri eligibile. Surse din PNLafirma ca urmeaza sa mai fie luati in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )