Libnet.ro
UNICEF

05:45

iCCJ: Fostul sef al A.N.I. Horia Georgescu va fi judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP

B1 B1,
iCCJ: Fostul sef al A.N.I. Horia Georgescu va fi judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP

Magistratii Curtii Supreme au decis, vineri, ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv. continuă pe B1

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie judecat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul ANRP. in arest preventiv raman si alti inculpati din dosar: Mihnea-Remus Iuoras, deputatul Theodor Nicolescu, Ingrid Popa-Mocanu, Gheorghe Visoiu, Florin Hanu si Catalin Canagiu.

Horia Georgescu si deputatul Theodor Nicolescu raman in arest, in dosarul ANRP

Horia Georgescu si deputatul Theodor Nicolescu raman in arest. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) sa fie judecat in continuare.

Fostul sef al Finantelor din Timis, judecat intr-un dosar DNA, s-a imbolnavit grav inainte de pronuntarea sentintei finale: Viata lui s-a terminat. E o leguma

Ionel Olari, fostul sef al Directiei Generale a Finantelor Publice Timis este judecat pentru coruptie intr-un dosar DNA in care este acuzat ca a protejat doi escroci care au inselat peste 100 de oameni. Declarat nevinovat in prima instanta, Olari astepta sentinta finala cand a suferit un accident vascular cerebral, care l-a paralizat. Avocatul pagubitilor din dosar nu crede in boala lui Olari, sustinand ca e lovit de streche.

Presedintele din Burundi a fost demis de fostul sef al serviciilor de informatii

Un ofiter de rang inalt din armata statului Burundi a declarat astazi ca l-a demis pe presedintele Pierre Nkurunziza foto), relateaza Reuters. Generalul Godefroid Niyombare fusese destituit din functia de sef al.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )