Libnet.ro
UNICEF

22:00

iCCJ, noi masuri importante dupa data de 15 mai. Cum se vor desfasura procesele

B1 B1,
iCCJ, noi masuri importante dupa data de 15 mai. Cum se vor desfasura procesele

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a anuntat noi masuri de acces in instanta, dupa data de 15 mai, in contextul starii de alerta privind pandemia. Odata cu reluarea activitatii instantelor,. continuă pe B1

Ce spune Orban despre declaratia pe proprie raspundere dupa data de 15 mai

Autoritatile nu au hotarat daca dupa 15 mai vom mai avea nevoie sau nu de declaratia pe propria raspundere. Cel putin asa a anuntat azi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

Cum va functiona Justitia dupa 15 mai

CSM a adoptat o serie noua de masuri privind desfasurarea activitatii administrativ-judiciare in instantele judecatoresti incepand cu data de 15 mai 2020. Proiectul a fost votat cu 8 voturi pentru si 2 impotriva. Justitiabilii, alti participanti la procesele civile si penale, precum si publicul sunt obligati sa poarte echipamentele de protectie individuale, in conditiile stabilite prin decizia conducatorului instantei, potrivit hotararii CSM.

Tenis cu mingi personale si fara scuipat pe teren dupa 15 mai!

Tenisul de camp este printre sporturile individuale din Romania care, incepand cu data de 15 mai, is.

Motive de deplasare in afara localitatilor dupa 15 mai. Ce va fi permis?

Site-ul MAIanunta masurile de prevenire si control a epidemiei de coronavirus propuse a intra in vigoare incepand cu starea de alerta din data de 15 mai 2020. Iata in continuare lista activitatilor.

VIDEO Cum sunt pregatite parcurile de pe malul Borcei pentru relaxarea din 15 mai

Autoritatile locale au reinceput lucrarile de intretinere in parcurile din municipiul Calarasi, avand in vedere masurile de relaxare privind circulatia dupa data de 15 mai, odata cu incheierea starii de urgenta. Exista premisele ca parcurile sa fie deschise populatiei, cu anumite reguli, insa locurile de joaca vor ramane inchise momentan.

Ce devine obligatoriu in Romania, incepand cu data de 15 mai

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand cu data de 15 mai, atunci cand ne aflam in spatii interioare, a anuntat Klaus Iohannis.

Stare de alerta, 15 mai. Ce sanctiuni ar putea primi romanii care nu poarta masca in spatiile publice

Incepand cu 15 mai, in Romania va incepe prima etapa a relaxarii restrictiilor, odata cu trecerea de lastarede urgenta la cea de alerta, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar purtarea.

Cum vom calatori cu mijloacele de transport in comun. Masurile aplicate dupa 15 mai in tren, metrou si aeroport

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a postat in transparenta decizionala propunerea privind setul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, pentru companiile de sub autoritatea MTIC. Masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

Cum se schimba calatoria cu avionul dupa 15 mai: Corturi de triaj la intrarea in aeroport si check-in cu 4 ore inainte

Vor fi schimbari majore si la calatoriile cu avionul, dupa data de 15 mai. Autoritatile prevad masuri stricte pentru aeroportul Henri Coanda, inclusiv check-in cu patru ore inaintea zborului, terminal Plecari fara banchete de asteptare si corturi de triaj la intrarea in aeroport.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )