Libnet.ro
UNICEF

07:45

Idei de cadouri pentru Ziua indragostitilor

Antena3 Antena3,
Idei de cadouri pentru Ziua indragostitilor

Ce ati zice de o zi de rasfat la spa, alaturi de persoana iubita? Sau de o bijuterie pretioasa care sa simbolizeze dragostea cat mai bine. Sunt doar doua idei de cadouri. continuă pe Antena3

Oferte pentru Ziua indragostitilor la munte. Lux in Poiana Brasov si preturi foarte bune in zona Bran-Moieciu

Turistii care vor sa-si petreaca weekendul de Ziua indragostitilor la munte au de unde alege. De la seri romantice in hoteluri de patru si cinci stele, la relaxare in pensiuni traditionale si plimbari cu trasura trasa de cai.

Care sunt cele mai cautate destinatii de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani cauta pachete turistice pentru Ziua indragostitilor sau Dragobete, arata reprezentantii agentiilor de turism. Cei mai multi vor city-break-uri in Romania si Europa, dar sunt si romani care cumpara si destinatii exotice din Asia, Africa, Oceanul Indian sau chiar America Latina.

Trei idei decorative pentru casa cu ocazia Zilei indragostitilor

Au mai ramas cateva zile pana la Ziua Indragostitilor. Daca ti-ai propus sa o sarbatoresti si tu chiar daca dragostea ar trebui celebrata in fiecare zi si nu doar o zi pe an poti incerca sa-.

Cum sa petreci cea mai romantica zi a anului. De Ziua indragostitilor, cuplurile sunt asteptate pe litoral

De Ziua indragostitilor, serbata la 14 februarie, cuplurile sunt asteptate cu pachete turistice promotionale pe litoral - la mare sau in delta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )