Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Fostul presedinte al socialistilor, Valentin Crilov, l-a acuzat pe Igor Dodon ca ar fi elemental principal in cadrul unui scenariu de destabilizare a Republicii Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie. continuă pe Adevărul

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin,.

Extremistii prorusi de la Chisinau pregatesc proteste la alegerile din 30 noiembrie

O organizatie extremista din Republica Moldova care lupta, cu fascistii fondata de apropiati ai comunistilor numita Antifa si controlata de extremistii Renato Usatai si Grigore Petrenco este cotata in sondajele de la Chisinau cu aproape zece procente si ameninta cu proteste de amploare saptamana viitoare .

11 REPLICI au urmat dupa cutremurul din Vrancea

Nu mai putin de 11 replici cu magnitudini peste 2 grade s-au inregistrat in ultimele ore, dupa cutremurul produs aseara, in zona Vrancea.

Iohannis transmite condoleante dupa accidentul din Sibiu: Exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile militarilor

Presedintele ales Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleante in urma accidentului din judetul Sibiu, exprimand intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile militarilor decedati si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )