Libnet.ro
UNICEF

08:15

Igor Dodon cunoaste doar despre doua persoane care detin dubla identitate

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon cunoaste doar despre doua persoane care detin dubla identitate

Presedintele Igor Dodon spune ca nu cunoaste daca, cu exceptia fostului lider democrat Vlad Plahotniuc si al patronul grupului Trans-Oil, Vaja Jhashi, ar mai avea cineva dubla identitate. Datele oficiale, secrete care i-au fost puse la dispozitie le arata doar pe aceste persoane, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Doua persoane care s-au intors recent din China, plasate in carantina pe malul Borcei

Doua persoane care s-au intors din China se afla in carantina la domiciliu pana pe 13 februarie. Conform Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, cele doua persoane nu prezinta semne clinice de gripa, insa s-a luat aceasta masura de prevenire pentru a elimna orice suspiciune.

Igor Dodon ii ia apararea lui Aurel Ciocoi: Declaratiile sale au fost interpretate gresit

Presedintele Igor Dodon considera ca declaratia controversata a ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, precum ca Federatia Rusa a intervenit in conflictul de pe Nistru pentru a opri varsarile de sange, a fost interpretata gresit. Seful statului sustine ca ministrul s-ar fi referit la misiunea de pacificatori, nu la armata rusa.

Capitanul echipei Watford, despre cum a devenit alcoolic: Trei persoane care m-au crescut au disparut

Capitanul echipei Watford, Troy Deeney, a povestit cum a devenit alcoolic, dupa ce trei persoane care l-au crescut au murit intr-o perioada scurta de timp. Dezvaluirile vin in contextul lansarii campaniei KickOffAConversation, care incurajeaza sustinerea celor care trec prin momente dificile.

Doua persoane suspecte de infectie cu coronavirus sunt tinute intr-o locatie secreta din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Garbiela Firea, a anuntat luni ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie in Bucuresti unde sa fie tinute in carantina timp de 14 zile persoanele suspecte de coronavirus. in acest moment, in aceasta locatie se afla doua persoane.

Doua persoane incarcerate dupa ce o masina a intrat intr-un stalp de electricitate din beton

Un grav accident s-a petrecut duminica pe un drum national din judetul Valcea. Doua persoane au ramas incarcerate dupa ce o masina a ajuns intr-o pozitie nefireasca pe un stalp de electricitate.

Cladire secreta in Capitala, pentru romanii intorsi recent din China. Doua persoane suspecte de coronavirus au fost deja izolate, iar locatia poate gazdui 100. Firea: Nu pot sa va dau adresa

Primaria Capitalei a pus la dispozitiu un spatiu pentru persoanele care au fost in zona in care a fost depistat coronavirusul si care vor trebui sa fie in carantina timp de 14 zile, a anuntat, luni, primarul ge.

USR Bucuresti: Firea acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt este vorba doar de minciunile ei care ies la iveala

USR Bucuresti sustine ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza sabotaje inchipuite, dar de fapt e vorba doar de minciunile ei care ies la iveala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )