Libnet.ro
UNICEF

15:00

Igor Dodon, inca un PAS SPRE RUSIA. Presedintele moldovean a AMENINTAT ca ar putea anula Acordul de Asociere cu UE (FOTO)

B1 B1,
Igor Dodon, inca un PAS SPRE RUSIA. Presedintele moldovean a AMENINTAT ca ar putea anula Acordul de Asociere cu UE (FOTO)

Igor Dodon a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia vizitei oficiale de la Bruxelles. Presedintele Republicii Moldova a afirmat intr-un mesaj pe. continuă pe B1

Igor Dodon, in vizita oficiala la Bruxelles. Presedintele moldovean va avea intalniri cu oficiali UE si NATO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon: Un birou de legatura NATO la Chisinau nu este un demers binevenit pentru moldoveni

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, marti, la sediul NATO ca deschiderea unui birou de legatura al forului international la Chisinau va crea impedimente in privinta negocierilor pe problema transnistreana si demersul nu este binevenit.

ANALIZA Presedintele Moldovei, Igor Dodon, in vizita la Bruxelles - contemplarea unui suicid economic

Saptamana viitoare, pe 7 februarie, pentru prima data de cand a fost ales Presedinte al Moldovei in noiembrie 2016, Igor Dodon este asteptat la Bruxelles unde va avea loc prima intrevedere cu Uniunea Europeana. Agenda lui politica este fatis pro-rusa si impotriva Acordului de Asociere cu UE, care din iulie 2016 este pe deplin in vigoare. Acest acord prevede o zona de liber schimb aprofundat si cuprinzator ZLSAC), care ii acorda Moldovei acces deplin la piata UE practic pentru toate produsele, iar Moldova are la dispozitie pana la 10 ani pentru a proceda in mod similar, eliminand tarifele la importurile din UE.

Igor Dodon s-a intalnit cu Donald Tusk la Bruxelles: Am anuntat ca voi sustine anularea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Sondaj: Igor Dodon se bucura de cea mai mare incredere in randul moldovenilor, iar socialistii ar lua cele mai multe mandate in viitorul Parlament VIDEO

Presedintele Republicii Moldova conduce detasat in topul increderii moldovenilor. Seful statului se bucura de increderea a 26. 6% din cetateni, fiind urmat de liderul PAS, Maia Sandu, cu 10% - arata datele unui nou sondaj de opinie publicat luni, 6 februarie, de CBS-Axa.

Igor Dodon va avea o intrevedere la Bruxelles si cu reprezentantii diasporei

Presedintele Dodon a anuntat in seara de luni, 6 februarie, ca a primit o scrisoare deschisa de la reprezentantii diasporei cu propunerea de a avea o intrevedere cu acestia la Bruxelles, unde seful statului se afla intr-o vizita oficiala.

Igor Dodon merge la Bruxelles: joc complicat, rezultate incerte

Vine la Bruxelles domnul presedinte al Moldovei si va fi primit de toate personalitatile de la varful institutiilor europene: Donald Tusk, presedintele UE, Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini, inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate.

CSM a amanat examinarea cererilor repetate din partea candidatilor respinsi de Igor Dodon

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, la solicitarea Presedintiei, examinarea cererilor depuse repetat de 10 candidati la functia de presedinte si vicepresedinte de instante judecatoresti nou-formate. Presedintele CSM, Victor Micu, a declarat la sedinta de marti, 7 februarie, ca la adresa institutiei a parvenit o solicitare din partea Presedintiei de a amana examinarea cererilor, fara sa fie specificata perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )