Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon: Un birou de legatura NATO la Chisinau nu este un demers binevenit pentru moldoveni

România Liberă România Liberă,
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon: Un birou de legatura NATO la Chisinau nu este un demers binevenit pentru moldoveni

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, marti, la sediul NATO ca deschiderea unui birou de legatura al forului international la Chisinau va crea impedimente in privinta negocierilor pe problema transnistreana si demersul nu este binevenit. continuă pe România Liberă

Igor Dodon s-a intalnit cu Donald Tusk la Bruxelles: Am anuntat ca voi sustine anularea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Dodon pleaca astazi la Bruxelles. Agenda presedintelui include intrevederi cu mai multi oficiali de rang inalt

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intreprinde o vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 6 - 7 februarie. Seful statului va avea intrevederi cu mai multi oficiali europeni de rang inalt.

Igor Dodon, in vizita oficiala la Bruxelles. Presedintele moldovean va avea intalniri cu oficiali UE si NATO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Dodon, dupa intrevederea cu secretarul general adjunct al NATO: Mi-am exprimat ingrijorarea in legatura cu eventuala deschidere a oficiului NATO la Chisinau

Presedintele Repubicii Moldova, Igor Dodon, a avut marti, 7 februarie, la Bruxelles, o intrevedere cu secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller. Dodon a reiterat pozitia Presedintiei referitor la faptul ca nu trebuie deschis oficiul de legatura NATO la Chisinau, pe motiv ca acesta ar impiedica solutionarea conflictului din Transnistria.

Sondaj: Igor Dodon se bucura de cea mai mare incredere in randul moldovenilor, iar socialistii ar lua cele mai multe mandate in viitorul Parlament VIDEO

Presedintele Republicii Moldova conduce detasat in topul increderii moldovenilor. Seful statului se bucura de increderea a 26. 6% din cetateni, fiind urmat de liderul PAS, Maia Sandu, cu 10% - arata datele unui nou sondaj de opinie publicat luni, 6 februarie, de CBS-Axa.

Igor Dodon, inca un PAS SPRE RUSIA. Presedintele moldovean a AMENINTAT ca ar putea anula Acordul de Asociere cu UE (FOTO)

Igor Dodon a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia vizitei oficiale de la Bruxelles. Presedintele Republicii Moldova a afirmat intr-un mesaj pe.

Dodon, dupa vizita de la Briceni: Cetatenii sunt dispusi sa sustina un referendum de largire a competentelor presedintelui Republicii Moldova

Alegeri parlamentare anticipate si largirea competentelor presedintelui tarii. Asta isi doresc majoritatea locuitorilor raionului Briceni, potrivit lui Igor Dodon care a intreprins o vizita la nordul Moldovei, vineri, 3 februarie.

ANALIZA Presedintele Moldovei, Igor Dodon, in vizita la Bruxelles - contemplarea unui suicid economic

Saptamana viitoare, pe 7 februarie, pentru prima data de cand a fost ales Presedinte al Moldovei in noiembrie 2016, Igor Dodon este asteptat la Bruxelles unde va avea loc prima intrevedere cu Uniunea Europeana. Agenda lui politica este fatis pro-rusa si impotriva Acordului de Asociere cu UE, care din iulie 2016 este pe deplin in vigoare. Acest acord prevede o zona de liber schimb aprofundat si cuprinzator ZLSAC), care ii acorda Moldovei acces deplin la piata UE practic pentru toate produsele, iar Moldova are la dispozitie pana la 10 ani pentru a proceda in mod similar, eliminand tarifele la importurile din UE.

Valeriu Munteanu:La 1 decembrie 2018, in Piata Victoriei se vor strange cel putin 300 de mii de oameni sa ceara unirea Republicii Moldova cu Romania

Ministrul Mediului de la Chisinau, liberalul Valeriu Munteanu, cunoscut pentru aspiratiile sale unioniste, afirma ca in ziua aniversarii a unui centenar de la Marea Unire, in Piata Victoriei de la Bucuresti s-ar putea aduna peste 300 de mii de oameni care vor cere unirea Republicii Moldova cu Romania.

Dupa ce l-a refuzat pe Melescanu, secretarul general NATO ii inchide usa in nas si pro-rusului Igor Dodon

Dupa ce intalnirea dintre Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, si secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a fost amanata luni in mod neasteptat, astazi a venit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )