Libnet.ro
UNICEF

05:15

IHS: Economia americana va pierde 300 milioane dolari pe zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IHS: Economia americana va pierde 300 milioane dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii guvernului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat, pana la finele zilei de 30 septembrie, bugetul pentru anul fiscal 2014, care a inceput ieri, va cauza, intr-o prima etapa, pierderi de 300 de milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS Inc. continuă pe Ziarul Bursa

IHS: Economia americana va pierde 300 milioane dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii guvernului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat, pana la finele zilei de 30 septembrie, bugetul pentru anul fiscal 2014, care a inceput ieri, va cauza, intr-o prima etapa, pierderi de 300 de milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS Inc. --- * Update 08:00 Secretarul Trezoreriei: Dupa 17 octombrie, Congresul nu va avea timp suplimentar pentru a actiona Secretarul american al Trezoreriei, Jacob Lew, a afirmat ieri seara ca, dupa 17 octombrie, Congresul nu va avea timp suplimentar pentru a actiona si a ridica plafonul datoriei Statelor Unite, informeaza AFP.

inchiderea partiala a guvernului SUA va costa 300 de milioane de dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS, citate de Bloomberg.

COSTUL sistarii activitatii statului in SUA: 300 mil. dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Gedeon Richter a investit la noi peste 50 milioane dolari

Grupul farmaceutic ungar Gedeon Richter a investit peste 50 milioane dolari in Romania de la achizitia fabricii Armedica din Targu Mures, in 1998, in facilitati de productie, laboratoare de controlul calitatii, dezvoltarea de produse si logistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )