Libnet.ro
UNICEF

21:30

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

B1 B1,
Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters. continuă pe B1

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

Universitatea Yale a primit de la un fost absolvent 250 milioane de dolari, cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani

Un absolvent al Universitatii Yale din Statele Unite care a lucrat ca manager al unui important fond financiar american a donat institutiei de elita unde a studiat 250 de milioane de dolari, dupa ce s-a pensionat, in luna iunie. Suma reprezinta cea mai mare donatie din istoria Yale, de 312 ani, potrivit Reuters.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Universitatea Yale a primit o donatie RECORD, de 250 milioane de dolari

Un absolvent al Universitatii Yale din Statele Unite, care s-a pensionat in luna iunie, dupa ce a lucrat ca manager al unui important fond financiar american, a oferit acestei universitati de elita suma de 250 milioane de dolari, cea mai mare donatie.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

Din cauza ploii torentiale de afara, festivitatea a avut loc ieri in holul camupusului care gazduieste Facultatea de Medicina. La eveniment au luat parte prorectori, decani si dascali, mai putin actualul ordonator interimar de credite, prof. univ. dr. Ion Bordeianu. Presedintele Senatului Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Petru Bordei, a declarat, dupa eveniment, ca rectorul UOC nu a putut fi prezent la deschidere deoarece acesta a fost chemat de o comisie de la Ministerul Educatiei. In .

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

Basescu: Independenta energetica, cea mai mare miza pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, intr-o emisiune televizata, daca este de acord sau nu ca Chevron sa exploateze gaze de sist in Romania, seful statului precizand ca nu exista miza.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )