Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase a aratat urmele de catuse. Fostul tenisman, intrebat daca a baut: Mai si mananc, sa stii! (FOTO)

B1 B1,
Ilie Nastase a aratat urmele de catuse. Fostul tenisman, intrebat daca a baut: Mai si mananc, sa stii! (FOTO)

Dupa ce a ajuns la Politie pentru a doua oara in nici 12 ore, Ilie Nastase s-a plans inca o data ca a fost agresat de agenti. El a povestit ca a fost lovit si a ramas cu urme pe maini de la. continuă pe B1

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Ilie Nastase, atac devastator: ce a spus fostul mare tenismen despre Mugur Isarescu

Ilie Nastase continua conflictul cu cei de la BNR, pe care ii acuza ca au ingropat turneul ATP de la Bucuresti, mutat intre timp la Budapesta.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Ilie Nastase e revoltat: Daca era domnul Dragnea, tot asa ii puneau catusele? Politistii nu m-au crezut pe mine, fost senator si general! (VIDEO)

Fostul tenisman Ilie Nastase a spus, in prima declaratie pe care a facut-o dupa ce a fost prins baut la volan, ca a refuzat sa faca testul de alcoolemie pentru ca politistii nu l-au crezut cand le-a spus.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, atac extrem de dur la adresa lui Isarescu: Dumnezeu sa-l ierte!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a lansat un atac fara precedent la adresa guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in scandalul legat de Arenele BNR. Nastase il considera vinovat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )