Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Simona Halep a impresionat la Roland Garros, competitie unde a ajuns pana in sferturi. Trebuie sa joace mai bine decat pana acum, locul patru e foarte bun, desi poate sa ajunga mai sus, a precizat Ilie Nastase. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase o incurajeaza pe Simona Halep: Trebuie sa joace mai bine

Ilie Nastase, primul lider al clasamentului ATP, este prezent la Paris unde o urmareste de aproape pe Simona Halep in drumul acesteiea spre o mare performanta la Roland Garros.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Ilie Nastase ii tempereaza elanul Simonei Halep: Trebuie sa joci mult mai bine ca sa castigi turneul Roland Garros!

Fostul mare tenisman ii cere Simonei Halep sa ramana cu picioarele pe pamant dupa succesul obtinut in optimile turneului de la Roland Garros si o avertizeaza ca trebuie sa-si imbunatateasca jocul daca isi doreste sa triumfe pe zgura pariziana.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

Simona Halep: Nu cred ca as putea sa fiu rivala cuiva, joc tenis cu placere

Simona Halep a ajuns pana in sferturile turneului de la Roland Garros, aceasta fiind performanta cea mai buna a sportivei pe zgura de la Paris. Trebuie sa raman concentrata si sa cred in sansele mele de a castiga competitia. Joc cu placere tenis, nu cred ca as putea fi rivala cuiva, a declarat Simona Halep, la putin timp dupa victoria cu Sloane Stephens.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Miercuri, Kuznetsova

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3, incasand si un cec de 220. 000 de euro pentru biletul de sferturi. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui break in plus, iar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva Svetlanei Kuznetsova. A fost o partida grea, dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Corectie: Joaca miercuri

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Mats Wilander, fost numar 1 in tenisul mondial masculin: Simona Halep e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea

Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander, in prezent analist la Eurosport, a comparat-o pe Simona Halep cu sirbul Novak Djokovici, actual numar 2 in clasamentul ATP, dupa calificarea de miercuri a romancei in semifinalele Roland Garros: Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramine prezenta, vrea sa cistige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea, a spus Mats Wilander, potrivit GSP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )