Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat, o decizie urmand a fi luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si care este programata. continuă pe Wall-Street Ro

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat. Cine l-ar inlocui

Ilie Sarbu ar urma sa se retraga de la sefia grupului PSD din Senat, o decizie urmand a fi luata in cadrul sedintei parlamentarilor social-democrati la care va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si care este programata pentru duminica, au precizat surse din PSD.

UPDATE Ilie Sarbu vrea sa-si dea demisia de la sefia grupului PSD din Senat. Se speculeaza ca socrul lui Victor Ponta va pleca de tot din partid si din Parlament - surse

Senatorul Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului, au confirmat pentru Agerpres surse din formatiunea social-democrata. Conform unor surse din apropierea conducerii PSD, citate de Digi24, Ilie Sarbu va demisiona din Partidul Social Democrat si din Parlament si este interesat de un post la Curtea de Conturi. 25Senatorul Mihai Fifor a declarat, marti, pentru HotNews, ca este o idee ca el sa-i ia locul lui Ilie Sarbuin functia de lider al Grupului PSD din Senat. Fifor este perceput ca fiind tot din tabara Sarbu-Ponta. 57 Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica - Agerpres.

Ilie Sarbu vrea sa-si dea demisia de la sefia grupului PSD din Senat. Se speculeaza ca socrul lui Victor Ponta va pleca de tot din partid si din Parlament - surse

Senatorul Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului, au confirmat pentru Agerpres surse din formatiunea social-democrata. Conform unor surse din apropierea conducerii PSD, citate de Digi24, Ilie Sarbu va demisiona din Partidul Social Democrat si din Parlament si este interesat de un post la Curtea de Conturi.

Surse: Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la sefia grupului PSD din Senat

Senatorul Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului, au declarat, pentru presa, surse din formatiunea social-democrata.

Senatorul Mihai Fifor spune ca se gadeste sa-i ia locul lui Ilie Sarbu la sefia Grupului PSD

Senatorul Mihai Fifor a declarat, marti, pentru HotNews, ca este o idee ca el sa-i ia locul lui Ilie Sarbu in functia de lider al Grupului PSD din Senat. Fifor este perceput ca fiind tot din tabara Sarbu-Ponta.

Socrul lui Ponta renunta la sefia senatorilor PSD. Cine il va inlocui pe Ilie Sarbu

Ilie Sarbu nu va mai candida saptamana viitoare la sefia grupului parlamentar al PSD. Aceasta este mai mult o retragere decat o demisie, a spus Ilie Sarbu. Socrul premierului Victor Ponta, Ilie Sarbu,.

Retragerea lui Ilie Sarbu nu ar afecta majoritatea parlamentara

ACTUALIZARE 20:27 Liderul ALDE, Daniel Constantin, a declarat ca retragerea lui Ilie Sarbu din functia de sef al grupului senatorial PSD nu va afecta majoritatea parlamentara, trasmit surse din presa Cu siguranta ar fi o pierdere daca Ilie Sarbu ar pleca de la sefia grupului parlamentar al PSD, pentru ca Ilie Sarbu are o experienta parlamentara, iar o retragere a domniei sale sau, mai bine spus, o mutare pe o alta functie ar fi o pierdere, dar sunt convins ca exista resurse in PSD si va merge mai departe, a comentat Daniel Constantin, intrebat fiind in legatura cu retragerea lui Sarbu si o posibila numire a sa la Curtea de Conturi.

SURSE: Ilie Sarbu isi va da demisia din fruntea grupului senatorial PSD

O demisie bomba in tabara social democrata. Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD, informeaza B1 TV. Nici nu a fost facut anuntul oficial si deja se vehiculeaza numele posi.

Serban Nicolae spune ca nu va candida la sefia senatorilor PSD: Sunt impotriva reformelor scoala-te tu, sa ma asez eu

Senatorul PSD Serban Nicolae a spus marti, la Antena 3, ca nu va candida la sefia senatorilor PSD, in locul care va fi lasat liber de Ilie Sarbu, dupa ce in presa s-a vehiculat si numele sau ca un posibil.

Ilie Sarbu ascunde un apartament in cartierul de lux al lui Nicu Niro

Ultimele doua declaratii de avere ale senatorului Ilie Sarbu par sa dezvaluie o operatiune imobiliara penala. Din datele facute publice atat de Ilie Sarbu, cat si de Victor Ponta, complice la aceasta operatiune pare sa fi fost fiica senatorului PSD, europarlamentarul Daciana Sarbu.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )