Libnet.ro
UNICEF

16:00

Imagine rara. Laura Codruta Kovesi, asa cum nu ati mai vazut-o - FOTO

Antena3 Antena3,
Imagine rara. Laura Codruta Kovesi, asa cum nu ati mai vazut-o - FOTO

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a primit din partea Aliantei pentru o Romanie Curata premiul pentru cea mai activa institutie. continuă pe Antena3

SIE raspunde atacului lansat de Codruta Kovesi: Practica ar fi specifica fostei Securitati

SIE nu monitorizeaza cetatenii romani aflati in strainatate, aceasta practica fiind una specifica fostei Securitati, asa cum nu monitorizeaza conturile si transferurile bancare,.

Cine a comandat spionarea Laurei Codruta Kovesi. Ce au spus israelienii anchetatorilor

Israelienii acuzati ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi au dezvaluit in fata anchetatorilor ca persoana care a comandat actiunea fata de sefa DNA este o persoana cu influenta in.

Dupa DNA, si DIICOT se plange ca nu a primit informatii de la SIE, desi a cerut informatii in cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Plangeri pe banda rulanta la adresa Serviciului de Informatii Externe, condus de Mihai Razvan Ungureanu. Dupa sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat c.

Laura Codruta Kovesi, atac dur la Serviciul de Informatii Externe

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a criticat, marti, conducerea SIE pentru faptul ca serviciul nu a facut nicio sesizare in ultimii trei ani, in special cu privire la averile din strainatate ale inculpatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )