Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine a comandat spionarea Laurei Codruta Kovesi. Ce au spus israelienii anchetatorilor

Antena3 Antena3,
Cine a comandat spionarea Laurei Codruta Kovesi. Ce au spus israelienii anchetatorilor

Israelienii acuzati ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi au dezvaluit in fata anchetatorilor ca persoana care a comandat actiunea fata de sefa DNA este o persoana cu influenta in. continuă pe Antena3

Dupa DNA, si DIICOT se plange ca nu a primit informatii de la SIE, desi a cerut informatii in cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Plangeri pe banda rulanta la adresa Serviciului de Informatii Externe, condus de Mihai Razvan Ungureanu. Dupa sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat c.

Cine este persoana care a comandat spionarea procurorului-sef al DNA: Un personaj bogat care ar fi putut autoriza astfel de activitati in Romania

Persoana care a comandat spionarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este o persoana cu influenta in Romania, la cel mai inalt nivel. Mai mult, aceasta ar fi putut autoriza activitati de spionaj pe teritoriul Romaniei. Asta rezulta din declaratiile date de cei doi israelieni arestati preventiv pentru ca ar fi incercat sa compromita imaginea sefei DNA.

Imagine rara. Laura Codruta Kovesi, asa cum nu ati mai vazut-o - FOTO

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a primit din partea Aliantei pentru o Romanie Curata premiul pentru cea mai activa institutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )