Libnet.ro
UNICEF

07:00

Imagini din timpul atacului pucistilor asupra sediului Serviciului de Inteligenta Turc (VIDEO)

B1 B1,
Imagini din timpul atacului pucistilor asupra sediului Serviciului de Inteligenta Turc (VIDEO)

Serviciul de Inteligenta Turc a dat publicitatii imagini din timpului atacului de vineri asupra sediului din Ankara in timpul tentativei de lovitura de stat. Pe imagini se pot observa focuri de arma. continuă pe B1

Rachete asupra sediului televiziunii de stat TRT. Ce se intampla acum in Turcia

Elicoptere militare au deschis asupra sediului serviciilor turce de informatii. Elicopterele au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat TRT. Revelers run for cover from gunfire in Istanbul.

Lovitura de stat in Turcia: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat. Parlamentul si Palatul prezidential din Ankara, inconjurate de tancuri (VIDEO)

UPDATE: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat, dar au deschis focul si asupra sediului serviciilor turce de informatii. Cel putin un civil a fost ranit, a anuntat.

Bono, solistul trupei U2, salvat de politisti francezi inarmarti, in timpul atacului terorist din Nisa

Bono, solistul trupei U2, a fost salvat de un grup de politisti francezi inarmarti, dupa ce s-a refugiat intr-un restaurant, in timpul atacului terorist comis in noaptea de joi spre vineri in orasul Nisa, informeaza site-ul mirror. co. uk, citat de News. ro.

Bono, solistul trupei U2, salvat de politisti francezi inarmati, in timpul atacului terorist din Nisa

Bono, solistul trupei U2, a fost salvat de un grup de politisti francezi inarmarti, dupa ce s-a refugiat intr-un restaurant, in timpul atacului terorist comis in noaptea de joi spre vineri in orasul Nisa, informeaza site-ul mirror. co. uk, citat de News. ro.

Bebelus pierdut in timpul atacului din Nisa, regasit datorita solidaritatii oamenilor de pe retelele de socializare (FOTO)

O noua tragedie a lovit Franta. Aproximativ 80 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un campion a intrat in ele in timp ce sarbatoreau de Ziua Frantei. in timpul atacului, un copil de 8.

Drama din timpul atentatului de la Nisa! Si-au pierdut bebelusul in imbulzeala. Ce s-a intamplat cu copilul de opt luni

Panica si disperarea din timpul atentatului terorist din Nisa au facut ca o familie sa-si piarda bebelusul.

PRIMELE IMAGINI CU iMPUSCATURILE DE LA NISA: Focuri de arma se aud in timp ce un camion intra in multime (VIDEO)

Pe retelele de socializare au aparut primele imagini in care se aud clar impuscaturile din timpul atacului terorist de la Nisa, cand un camion a ucis zeci de persoane dupa ce a intrat in.

FOTO + VIDEO. MAE: Trei romani, aflati la Nisa, in timpul atacului terorist, nu au fost localizati

Trei romani care se aflau la Nisa, la momentul producerii atacului de joi seara, soldat cu 84 de morti si 202 raniti, nu au fost inca localizati, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Numarul 2 din politia de frontiera din Nisa face parte din victimele atacului terorist

Directorul adjunct al politiei de frontiera de la Nisa face parte din victimele atacului terorist de joi seara din Nisa, informeaza Le Figaro. 84 de persoane au decedat dupa ce terorist a intrat cu camionul.

Vila lui Erdogan, luata cu asalt de pucisti: Noi imagini din noaptea loviturii de stat din Turcia (VIDEO)

La mai putin de o ora dupa ce presedintele turc plecase de la vila sa de vacanta din Marmaris, imediat dupa ce a aflat de lovitura de stat pusa la cale de o parte a armatei, un comonado format din aproximativ 20.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )