Libnet.ro
UNICEF

07:15

Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu unul dintre cei care au detonat bombe in Sri Lanka. Acesta a fost susprins in momentul in care intra in biserica cu un rucsac urias in spate. Politia a arestat 40 de. continuă pe Antena3

iNGROZITOR! Momentul in care A EXPLODAT una dintre bombele din Sri Lanka. IMAGINI GREU DE PRIVIT (VIDEO)

O inregistrare facuta la o distanta de doar 50 de metri arata momentul in care, luni, a fost detonat explozibilul dintr-o furgonetaparcata in apropierea aceleiasi bisericiin care,.

Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost ucisi in atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat de Reuters.

ISIS revendica atacurile din Sri Lanka

Gruparea terorista ISIS a revendicat atacurile cu bomba coordonate din Sri Lanka care au dus la moartea a 321 de persoane si au ranit alte 500. Anuntul a fost facut de agentia oficiala a gruparii, AMAQ, fara sa fie oferite dovezi in acest sens, scrie Haaretz.

Atacurile din Sri Lanka: Politia a arestat un cetatean sirian

Politia din Sri Lanka a retinut un cetatean sirian pentru a-l interoga in privinta atacurilor de sambata asupra unor biserici si hoteluri, au declarat marti Reuters trei surse din guvern si din armata.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

Dosarul in care Elena Udrea contesta condamnarea din Gala Bute, suspendat. Instanta suprema sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Instanta suprema a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea condamnarii primite in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre trei intrebari legate de deciziile Curtii Constitutionale privind completurile de 5 judecatori si care afecteaza dosarele de fraude cu fonduri europene. De asemenea, inalta Curte a decis suspendarea judecarii contestatiei in anulare, pana cand CJUE va da o solutie in acest caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )