Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York

România Liberă România Liberă,
Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York . continuă pe România Liberă

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York

Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal sambata dupa-amiaza pe o strada din cartierul Queens. Atacatorul si-a impuscat victimele in spatele capului, inainte de a fugi de la locul crimei, a anuntat politia newyorkeza, potrivit BBC.

Doi clerici musulmani au fost asasinati la New York

Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal pe strada in cursul noptii de sambata spre duminica in cartierul Queens din orasul american New York, informeaza BBC News online.

Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Doi barbati, intre care un imam, au fost impuscati mortal sambata in apropierea unei moschei din New York, a anuntat politia, care nu avanseaza un motiv al crimei, relateaza AFP si.

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Cristi Puiu si Cristian Mungiu, in competitie la New York

Cea de-a 54-a editie a Festivalului de Film de la New York, ce va avea loc intre 30 septembrie si 16 octombrie, a anuntat cele 25 de filme incluse in selectia oficiala a competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )