Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Antena3 Antena3,
Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Doi barbati, intre care un imam, au fost impuscati mortal sambata in apropierea unei moschei din New York, a anuntat politia, care nu avanseaza un motiv al crimei, relateaza AFP si. continuă pe Antena3

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Doi clerici musulmani au fost asasinati la New York

Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal pe strada in cursul noptii de sambata spre duminica in cartierul Queens din orasul american New York, informeaza BBC News online.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York .

Cristi Puiu si Cristian Mungiu, in competitie la New York

Cea de-a 54-a editie a Festivalului de Film de la New York, ce va avea loc intre 30 septembrie si 16 octombrie, a anuntat cele 25 de filme incluse in selectia oficiala a competitiei.

Marea isi cere noi victime: doi barbati au murit inecati si zeci de persoane salvate la limita

Marea isi cere noi victime: doi barbati au murit inecati si zeci de persoane salvate la limita .

Doi barbati au murit inecati in Jupiter si Saturn, dupa ce au ignorat avertismentele si au intrat in marea agitata

Doi barbati au murit inecati, sambata, in sudul litoralului, dupa ce au intrat in apa si nu au mai putut iesi, iar peste alte zeci de persoane au fost scoase in ultima clipa din mare si aduse la tarm, oamenii ignorand avertismentele salvamarilor care spun ca scaldatul nu este recomandat pentru ca marea este agitata.

Caras-Severin: Doi barbati prinsi transportand arme si munitie cu masina au fost retinuti

Doi barbati din judetul Caras-Severin au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce, in urma unui control, politistii au gasit in masina acestora arme si munitie, transmite News. ro.

Pavarotti din Carpati risca doi ani de inchisoare. Artistul, acuzat ca ar fi batut un barbat

Costel Busuioc, zidarul devenit peste noapte tenor, ar putea ajunge dupa gratii. Cel care a fost numit Pavarotti din Carpati risca doi ani de inchisoare pentru ca ar fi dat cu pumnul. Barbatul.

Atac armat intr-un tren din Elvetia

ACTUALIZARE 13:20 Autoritatile elvetiene afirma ca nu exista indicii ale unui act terorist in cazul atacului din tren Politia elvetiana a declarat duminica ca nu are pana in prezent niciun indiciu care sa arate ca este vorba despre o motivatie terorista in cazul atacului de sambata dintr-un tren care circula in nord-estul Elvetiei, transmite AFP. -------- A fost stare de alerta sambata in Elvetia, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat pasagerii dintr-un tren si a ranit grav cinci persoane. Agresorul este un cetatean elvetian si nu provine din randul imigrantilor, au anuntat autoritatile, potrivit Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )